https://felveteliiroda.hu/wp-content/uploads/2016/10/felvi_fejlec_01-1.jpg

Tanfolyamok

Nyerő szakmák, kiváló kereseti lehetőség, piacképes szaktudás. A www.felveteliiroda.hu-n Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyék legjobb képzési ajánlatait gyűjtöttük össze. Legyenek azok érettségire felkészítő vagy iskolarendszerű OKJ-s képzések, akár iskolarendszeren kívüli tanfolyamok. Jelentkezőinket az elméleti és gyakorlati oktatás XXI. századi feltételeinek megfelelően felszerelt tanműhelyekkel, tantermekkel, számítógépparkkal, magasan képzett szakemberekkel várjuk.

Tanfolyamok: Alsó korhatár 18 év, felső korhatár nincs. Az oktatás munkahellyel összeegyeztethető időpontokban, álltálában heti két alkalommal történik, az időpontokat ez első csoportos megbeszéléseken közösen határozzák meg a hallgatók A tanfolyamok kezdési időpontjai a jelentkezők függvényében változhat! A tanfolyam teljes költségét a vizsgadíjjal együtt havonta kamatmentes egyforma részletekben tudja kifizetni, az első részlet a tanfolyam kezdetekor fizetendő. Lehetőséget kínálunk már folyamatban lévő csoportokhoz való csatlakozásra!
Kézápoló és műkörömépítő
helyszínek:
Kisvárda
Nyíregyháza
”A Kézápoló és műkörömépítő szakember a kéz környéktől ujjhegyig történő ápolásával őrzi meg a kéz egészséges állapotát, vagy szükség esetén az esztétikai hatást is fokozva, ápoló anyagok, technológiák, alkalmazásával javítja azt. A köröm ápolása során hagyományos (klasszikus) manikűr technológiát vagy (modern) francia manikűr technológiát alkalmaz, esetenként a japán manikűrrel, …”
Óvodai dajka
helyszínek:
Nyíregyháza
”Az Óvodai dajka az óvodáskorú gyermek nevelését ellátó intézményben az óvodapedagógus irányításával végzi gondozó-nevelő munkáját. Közreműködik a gyermek gondozásában, a higiénés feltételek biztosításában, a környezet rendjének, tisztaságának megteremtésében, valamint balesetvédelmi teendőket lát el. Munkáját a gyermek napirendjéhez igazodva, önállóan szervezi és végzi, a titokta…”