Óvodai dajka Tanfolyam

OKJ: 32 140 01
Tandíj, vizsgadíj: 115 000 Ft
Regisztrációs díj: NINCS!
Időtartam: 6 hónap, 288 óra elmélet – 192 óra gyakorlat
Stress Kft.
Részletek…

Szakács Képzés
Gyakorló Fodrász Képzés

 

Gyakorló Kozmetikus Képzés
Pincér Képzés

Kirándulás a nyíregyházi vadasparkban

2013. május 15-én a kisvárdai Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium valamint a Telegdi Kata Szakközépiskola és Szakiskola IPR pályázatában résztvevő tanulói kirándulást tettek a nyíregyházi vadasparkba.
A kis csoport korán reggel a vasútállomáson gyülekezett, majd a Sóstói állomástól egy kis sétával elértük a célunkat.

Diákjaink élvezettel vették birtokukba az állatparkot. Láthattunk fókákat, jeges és barna medvéket, tigrist, párducot és egyéb különleges állatokat is. Nagy érdeklődés övezte a gibbonokat, akik „kötéljátékukkal” mosolyt csaltak tanulóink arcára. Sokat időztek tanulóink a mediterrán házban, ahol különleges és félelmetes vízi állatokkal is ismerkedhettek meg. A látvány felejthetetlen volt mindannyiunk számára, hiszen néha úgy éreztük, mintha mi is a vízben úsznánk az állatokkal. Ez után a különleges élmény után egy kissé másfajta érzelmek kerültek előtérbe, amikor is a félelem barlangjába beléptünk. Itt találkozhattunk olyan állatokkal, amelyektől a legtöbb ember fél, mint például egér, patkány, skorpió, kígyó. A sétánk tovább indult a nagy érdeklődéssel várt zsiráf, teve és páviánok felé.

A kirándulásunk ismét kellemes része következett, az ebéd. Minden tanulónak sült burgonyát, rántott szeletet és savanyúságot szolgáltak fel, amit diákjaink el is fogyasztottak. A kirándulás tovább folytatódott a háziállatok felé, majd a madárketrecek köré gyűltek a diákok. A páva, aki megmutatta nekünk színes tollazatát valamint a papagájok éles hangja vonzott bennünket feléjük. Sajnos az idő túl kevés a vadaspark pedig túlságosan nagy volt ahhoz, hogy mindent láthassunk, de a diákok maradandó élményekkel és sok fényképpel indultak haza.

P1070882

További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felvteliiroda

%d blogger ezt szereti: