http://felveteliiroda.hu/wp-content/uploads/2016/10/felvi_fejlec_01-1.jpg

Képzések

Nyerő szakmák, kiváló kereseti lehetőség, piacképes szaktudás. A www.felveteliiroda.hu-n Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyék legjobb képzési ajánlatait gyűjtöttük össze. Legyenek azok érettségire felkészítő vagy iskolarendszerű OKJ-s képzések, akár iskolarendszeren kívüli tanfolyamok. Jelentkezőinket az elméleti és gyakorlati oktatás XXI. századi feltételeinek megfelelően felszerelt tanműhelyekkel, tantermekkel, számítógépparkkal, magasan képzett szakemberekkel várjuk.

Érettségire felkészítő képzés OKJ bizonyítvánnyal rendelkezőknek: Érettségire felkészítő képzés OKJ bizonyítvánnyal rendelkezőknek: A szakközépiskola 12. évfolyamára jelentkezhetnek azok a tanulók, akik iskolarendszerben szerzett OKJ bizonyítvánnyal rendelkeznek, és 2 év alatt érettségi vizsgát szeretnének szerezni.
Érettségire felkészítő
OKJ: – | Nem Besorolható
A képzés INGYENES!
”Az érettségi megszerzése, mely feljogosít felsőoktatási intézményekbe való jelentkezésre, illetve az érettségire épülő szakképző évfolyamok megkezdésére….”

8. osztály elvégzésére épülő képzéseink 9. évfolyamra jelentkezőknek: A szakközépiskola 9. évfolyamára jelentkezhetnek azok a tanulók, akik általános iskolai tanulmányaikat sikeresen befejezték, és 3 év alatt szakmát szeretnének szerezni. A képzésben résztvevők tanulmányaik 2/3 részében szakmai elméletet és gyakorlatot, 1/3 részében pedig a közismereti tárgyakat tanulnak.A szakgimnázium 9. évfolyamára jelentkezhetnek azok a tanulók, akik általános iskolai tanulmányaikat sikeresen befejezték, és 4 év alatt szakérettségit, egy plusz év elvégése után pedig OKJ-s szakképesítést szereznének. A 8. évfolyamra épülő képzéseinkre felvételi vizsga nincs. A jelentkezés az általános iskolai jelentkezési lapokon, a felvétel az év végi eredmények alapján történik. A szakmai képzésben szakmától függően egészségügyi és pályaalkalmassági vizsgálat szükséges, melyet az iskolaorvos végez.
Szépészet
OKJ: ASZ-XXX. | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”A szakgimnáziumnak négy középiskolai és az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott számú szakképzési évfolyama van. A 9–12. évfolyamokon az általános műveltséget megalapozó közismereti, valamint szakmai elméleti és szakmai gyakorlati oktatás folyik. A tanulók az érettségi bizonyítvány, valamint a középfokú szakképesítés megszerzése mellett felkészülnek a szakirányú felsőfokú …”
Érettségire felkészítő
OKJ: – | Nem Besorolható
A képzés INGYENES!
”Az érettségi megszerzése, mely feljogosít felsőoktatási intézményekbe való jelentkezésre, illetve az érettségire épülő szakképző évfolyamok megkezdésére….”
Eladó
OKJ: 34 341 01 | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”Az eladó szakember a kereskedelmi egységekben kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk átvételével, raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában. Ellátja a kereskedelmi egység szabálys…”
Pincér
OKJ: 34 811 03 | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”A pincér a különböző vendéglátó tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben értékesítési és szolgáltatási feladatokat lát el. A vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint. Fogadja a ven…”
Szakács
OKJ: 34 811 04 | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben, háztartásokban. A szakképesítéssel…”
Egészségügy
OKJ: ASZ-I. | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”A szakgimnáziumnak négy középiskolai és az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott számú szakképzési évfolyama van. A 9?12. évfolyamokon az általános műveltséget megalapozó közismereti, valamint szakmai elméleti és szakmai gyakorlati oktatás folyik. A tanulók az érettségi bizonyítvány, valamint a középfokú szakképesítés megszerzése mellett felkészülnek a szakirányú felsőfokú tová…”

10. osztály elvégzésére épülő képzéseink 11. évfolyamra jelentkezőknek: 10. osztály elvégzésére épülő képzéseink 11. évfolyamra jelentkezőknek A szakközépiskola 11. évfolyamára jelentkezhetnek azok a tanulók, akik befejezett 10. osztállyal vagy érettségi vizsgával rendelkeznek, és 2 év alatt szakmát szeretnének szerezni. A szakmai képzésben szakmától függően egészségügyi és pályaalkalmassági vizsgálat szükséges, melyet az iskolaorvos végez
Számítógép-szerelő, karbantartó
OKJ: 34 523 02 | Középszintű szakképesítés
INGYENES KÉPZÉS!
”A számítógép-szerelő, karbantartó műszaki segítséget nyújt a felhasználók részére közvetlenül vagy telefonon, e-mailben vagy más elektronikus eszköz segítségével, többek között szoftverrel, hardverrel, számítógépes periféria berendezésekkel, hálózatokkal és internettel kapcsolatos problémákat diagnosztizál és old meg, illetve iránymutatást és támogatást nyújt a különféle rendszerek…”
Eladó
OKJ: 34 341 01 | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”Az eladó szakember a kereskedelmi egységekben kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Az eladásra kerülő áruk átvételével, raktározásával, állagmegóvásával, értékesítésre történő előkészítésével, eladótéri kihelyezésével, értékesítésével kapcsolatos feladatokat lát el. Közreműködik az áruk beszerzésének előkészítésében és lebonyolításában. Ellátja a kereskedelmi egység szabálys…”
Szakács
OKJ: 34 811 04 | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”A szakács feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben. A szakképesítéssel rendelkező képes: – napi és alkalmi…”

Érettségire épülő képzéseink 13. évfolyamra jelentkezőknek: A 13. évfolyamra jelentkezhetnek azok a tanulók, akik érettségi bizonyítvánnyal rendelkeznek, és 2 éves szakképzés esetében piacképes szakmát szeretnének szerezni. Az érettségire épülő 2 éves képzéseinkre felvételi vizsga nincs. A jelentkezés az iskola felvételi irodájában jelentkezési lapokon a jelentkezés sorrendje alapján történik. A szakmai képzésben szakmától függően egészségügyi és pályaalkalmassági vizsgálat szükséges, melyet az iskolaorvos végez.
Irodai titkár
OKJ: 54 346 03 | Középszintű szakképesítés
INGYENES KÉPZÉS!
”Az Irodai titkár számítógép-kezelési és szövegszerkesztési, gépírási, titkári, gazdasági, jogi, vállalkozási, kommunikációs és protokollismeretek, valamint idegennyelvtudás birtokában hivatalokban, intézményekben, hazai és külföldi érdekeltségű szervezeteknél (gazdálkodó egységeknél) ügyintézői és titkári feladatokat lát el. Szakmai tevékenységével közvetlenül támogatja a munkahelyi …”
Fodrász
OKJ: 54 815 01 | Középszintű szakképesítés
INGYENES KÉPZÉS!
”A fodrász a vendégek haját mossa, női-, férfi-, és gyermek hajvágást végez, a hajat színezi, festi, melírozza, szárítja, egyenesíti vagy hullámosítja, fésüli, feltűzi, hajbetétet alkalmaz. Férfi arcot borotvál. Hajmunkát végez….”
Kozmetikus
OKJ: 54 815 02 | Középszintű szakképesítés
INGYENES KÉPZÉS!
”A kozmetikus az egészséges arc és test ápolásával, állapotának javításával, illetve fenntartásával manuálisan és elektrokozmetikai készülékek alkalmazásával, tartós sminkkészítéssel/vagy speciális arc –és/vagy testkezeléssel, valamint az ehhez szükséges feltételek megteremtésével és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik. A kozmetikus minden tevékenységét egészségügyi sze…”
Vendéglátásszervező
OKJ: 54 811 01 | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”A Vendéglátásszervező a vendéglátásban vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatokat ellátó szakember, aki magas szintű, korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel és továbbfejleszthető tudással rendelkezik. A vendéglátó vállalkozások és az étkeztetési, vendéglátóipari szolgáltatásokat nyújtó egységek üzemeltetéséhez szükséges tervezői, vezetői, szervezői, gazdálkodási feladatoka…”
Kisgyermekgondozó, -nevelő
OKJ: 54 761 02 | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”A kisgyermekgondozó, –nevelő a 0–3 éves korú gyermekek ellátását az erre a korosztályra szakosodott gyermekintézményekben önállóan végzi. Felelősséget vállal a rábízott kisgyermekért, gyermekcsoportért, a nevelés folyamatában hozott döntéseiért és nevelői tevékenységének következményeiért. A kisgyermeknevelő, érett felnőtt személyiség, aki megfelelő empátiával képes for…”
Gyógymasszőr
OKJ: 54 726 04 | Középszintű szakképesítés
INGYENES KÉPZÉS!
”A gyógymasszőr egészségügyi intézményekben a szakorvos utasítására és felügyelete mellett, diagnózis alapján, gyógymasszázst, betegségspecifikus gyógymasszázst, nyirokmasszázst, passzív kimozgatást és reflexzóna masszázs. Csapatban dolgozva támogatja az orvos munkáját, együttműködik a gyógytornásszal, fizikoterápiás szakasszisztenssel a betegek (páciensek) gyógyulása, rehabilitáció…”
Gyógypedagógiai segítő munkatárs
OKJ: 54 140 01 | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”A Gyógypedagógiai segítő munkatárs részt vesz a közvetlen gyógypedagógiai munka előkészítésében. Közreműködik a tanórai, a tanórán kívüli és intézményen kívüli foglalkozások előkészítésében és lebonyolításában. Közreműködik a sajátos nevelési igényű, fogyatékos személyek körében végzett általános jellegű nevelési, oktatási feladatokban. A gyógypedagógus, konduktor útmutatásai alapján…”
Pedagógiai- és családsegítő munkatárs
OKJ: 54 140 02 | Középszintű szakképesítés
A képzés INGYENES!
”A pedagógiai – és családsegítő munkatárs köznevelési intézményekben foglalkoztatott szakember, aki felsőfokú végzettségű pedagógus irányítása mellett végzi szakirányú munkáját. A kompetenciahatárokat betartva közreműködik az óvodai tevékenységek, a tanítási órák előkészítésében és lebonyolításában. Tevékenyen részt vesz a gyermek, tanuló higiénés szokásrendszerének kialakítá…”
Pénzügyi-számviteli ügyintéző
OKJ: 54 344 01 | Középszintű szakképesítés
INGYENES KÉPZÉS!
”A pénzügyi-számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő nyilvántartásait vezeti, közreműködik az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában, …”
Vám- jövedéki- és termékdíj ügyintéző
OKJ: 54 344 03 | Középszintű szakképesítés
INGYENES KÉPZÉS!
”A Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző alkalmas a gazdálkodó szervezetek működésével összefüggő vám, jövedéki és termékdíj szabályozásban meghatározott feladatok önálló elvégzésére. A gazdálkodó szervezetek valamennyi vám-, jövedéki adó- és termékdíj kötelezettséggel, illetve áru, árukészletek mozgásával összefüggő nyilvántartásait vezeti, közreműködik az árunyilatkozatok, az e…”