Vállalkozni meNŐ?

Szent Bazil Középiskola Vállalkozni meNŐ? Debreceni tagintézmény Hírek Szent Bazil Görögkatolikus Középiskola

A Debreceni Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Tagintézményéből 2017.11.09-én, az első éves vámosok vettek részt a „Ja Magyarország női vállalkozók részéről” megrendezett eseményen, amely Debrecenben a Nagyerdei Víztoronyban volt.

A rendezők szívélyesen, pogácsával, üdítővel, illetve ajándék cukorkával fogadtak bennünket.

AZ első előadónő Porkoláb Gyöngyi volt, aki a Csak Egy Nő program vezetője. Előadásában arról beszélt, hogy hogyan lehet egy nő egyszerre sikeres vállalkozó, családanya, barát, feleség és szomszéd. Az ő példáján keresztül láthattuk, hogy igen is működhet ez az életvitel együttesen.

Tanulságos és egyben hasznos információkat hallhattunk tőle.

A második előadó Kopócs Éva volt, aki a Maminvent vállalkozás egyedüli vezetője és alapítója, amelyben újrahasznosítja azokat a dolgokat, amelyekben fantáziát lát és valami egészen új és nagyszerű dolog készül. Elmesélte, hogyan is kezdett neki ennek a vállalkozásnak családja mellett, amiben nem csak férje támogatta, hanem gyermekei is sokat segítettek neki.

A harmadik előadónő Hajzer Angelika előadásában inkább az került a középpontba, hogy milyen is a csúcsra vezető út. Bemutatta saját életeinek rögös szakaszait és sikereit. Mottója:” Hivatásom és életcélom egyben a hobbim is: Önmaga, az Emberek és a Közösség fejlesztése.”

Mindhárom előadás érdekes és tanulságos volt számunkra, és ezek az információk a jövőben is hasznosak lehetnek.

Készítette: Szarvas Fruzsina, Békési Dóra, Jenes Petra, Nagy Szabina 13. évfolyamos Vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző tanulók

Néhány kép a programról: http://bit.ly/2zPOCkq

Képzéseink: http://szentbazilszakkepzo.hu/kepzesek

Tags: ,
Menü