Dönts jól, jövőd a tét!

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Dönts jól, jövőd a tét! HírekEzzel a címmel rendezett Pályaválasztási Kiállítást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 2017. október 11-12-én.

A rendezvény helyszíne a nyíregyházi Continental Arena volt, melyen két napon keresztül szakmabemutató- és információs börzével egybekötve nyújtottak segítséget a pálya- és iskolaválasztás előtt álló általános- és középfokú oktatási intézmények tanulói számára, azzal a céllal, hogy piacképes szakmát válasszanak.

A Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Középiskolai Tagintézmény nyíregyházi tanulói is részt vettek a kiállításon, színvonalasan prezentálva iskolánk képzési kínálatát. A fodrászok és kozmetikusok ügyes kezei alatt megszépülhettek a képzés iránt érdeklődök, gyönyörű frizurákkal, sminkekkel, szépen manikűrözött kezekkel távoztak.

A vendéglátó szakmacsoportot pincér diákjaink prezentálták egy díszasztal megterítésével. A pályaválasztás előtt álló diákok, szülők és tanárok szórólap formájában kaphattak információt iskolánk jövő évben induló képzéseiről. A nap folyamán szakmabemutatók, színes műsorok, tombolasorsolás várta az ide látogatókat.

A kiállítás képei itt láthatók: http://bit.ly/2hQ6j8n

Tags:
Menü