Kimagasló képzés, kimagasló eredmények

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Kimagasló képzés, kimagasló eredmények HírekGyógy- és sportmasszőrök szakmai vizsgája Debrecenben

A debreceni Telegdi Kata Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium gyógy- és sportmasszőr tanulói a két év során elsajátított ismereteikről 2017. május 30-31-én komplex szakmai vizsga keretében adtak számot.

Az eredményes felkészítést, felkészülést, a külső gyakorlati helyekkel történő hatékony együttműködést mutatja, hogy valamennyi diákunk – szép eredménnyel – szakmai bizonyítványt szerzett, és közülük nagy számban tanult szakmájukban már álláslehetőséget is kaptak.

Ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk tanulóinknak!

Köszönjük a vizsgabizottság tagjai, a felkészítő tanárok és a szaktanárok áldozatos munkáját!

Külön köszönjük a külső gyakorlati helyeknek a tanulók felkészítésében és a gyakorlati vizsga lebonyolításában nyújtott önzetlen segítségét!

Készítette: Farmasi József, intézményvezető

Képzési infó:

Az érettségi bizonyítvánnyal rendelkező diákok a 2017 szeptemberétől induló, ingyenes, iskolarendszerű gyógymasszőr képzésünkre személyesen a Debrecen, Postakert u. 2. szám alatti felvételi irodánkban jelentkezhetnek. E-mail: iroda.postakert@felveteliiroda.hu. Telefon: +3652/212-355.

A vizsgán készült képek itt láthatók: http://bit.ly/2sKo5yu

Tags:
Menü