„Jó pap is holtig tanul”

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola „Jó pap is holtig tanul” HírekA kisvárdai Telegdi tanszalonját 2017. április 22-én az a megtiszteltetés érte, hogy a Veress Fodrászcikk közreműködésével az Ilcsi Szépítő füvek Bőrdiagnosztika és Érzékeny bőrök kezelése tanfolyamát megrendezhettük.

Repkó Andrea miskolci mesterkozmetikus oktatott 12 végzett kozmetikust és két kozmetikus tanulót.

Nagy hangsúlyt fektetett a bőrdiagnosztikára, ahol miden bőrtípust és azok lehetséges kezelési módjait ismertette; majd kiemelte az érzékeny bőrök kezelését.

Két elektromos gépet is bemutatott: a Revi Face-lifting-et és 4-in 1 gépet. Ezek a hatóanyagokat interferencia segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatják. Végül a szakmai gyakorlat következett, ahol mindenki a párját diagnosztizálta, majd kezelte a bőrtípusának megfelelő anyagokkal, gépi eljárással.

A nap végén mindannyian két oklevéllel és rengeteg új ismerettel lettünk gazdagabbak.

Márta Edina Judit, szakoktató

„Lelkesen vártam a tanfolyamot, hisz kozmetikus szeretnék lenni és mindig örülök, ha új dolgokat tanulhatok. Az Ilcsi már nem ismeretlen számomra, mert a tanszalonban ezzel a termékcsaláddal is dogozunk.

Andrea segített a tudásom bővítésében, elmesélte saját tapasztalatait, felhasználási tippeket, tanácsokat kaptunk. Megtanultuk, mit hogyan kell helyesen használni a különböző bőrtípusoknál, illetve az érzékeny bőrön.

Örülök, hogy elmentem a képzésre, mert így még hatékonyabban tudom a saját bőrproblémámat is kezelni. A következő Ránctalanító és Testkezelő tanfolyamon is szeretnék részt venni.”

(Pásztor Viola, 14. évfolyamos gyakorló kozmetikus tanuló)

A programról készült képek a facebookon láthatók!

Tags:
Menü