Ballagás a debreceni Tessedikben 2017 május

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Ballagás a debreceni Tessedikben 2017 május HírekA debreceni Tessedik Sámuel Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium végzős diákjai május 04-én vettek búcsút iskolájuktól és a tanulóévektől.

Az ünnepség kezdetén a tanulók a feldíszített osztálytermekben gyülekeztek, majd az utolsó kicsengetés után felsorakoztak az iskola udvarán.

A 2016/2017-es tanévben a következő osztályok ballagtak: Gyógypedagógiai segítő munkatárs, Szociális gondozó és ápoló, Pincér és Húsipari termékgyártó.

Az alsóbb évfolyamok nevében Kötélverő Zsuzsa Dóra 10. osztályos szakács tanuló, a végzős évfolyamok nevében Szala Barbara 11. osztályos szociális gondozó és ápoló tanuló és Csillag Béla gyógypedagógiai segítő munkatárs tanuló búcsozott. Szabóné Mády Katalin igazgatóhelyettes Wass Albert gondolatait idézte:

Megtanultam, hogy mindenki a hegytetőn akar élni, anélkül hogy tudná, hogy a boldogság a meredély megmászásában rejlik.”

Jutalomban részesültek:

Kiss Tibor húsipari termékgyártó tanuló – kitartó munkájáért és példamutató magatartásáért

Varga Gábor húsipari termékgyártó tanuló  – kitartó munkájáért

Kitűnő tanulmányi eredményükért, szorgalmukért és közösségi munkájukért:

Pincér osztály:

Dénes Krisztián, Martinek Roland, Varga Enikő

Szociális gondozó és ápoló osztály:

Béres Bernadett Anikó, Magyar Andrea, Szala Barbara

Gyógypedagógiai segítő munkatárs osztály:

Horváth Ágnes, Karacs Georgina, Körmendi Teréz, Sipos Gáborné

Mint minden évben, ballagási ünnepségünk keretében díjazzuk a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákjainkat és tanárainkat az “Év Diákja” és “Év Tanára” kitüntető címekkel.

Az Év Diákjának idén Bihari Zsanett gyógypedagógiai segítő munkatárs tanulót választottunk, aki nemcsak kitűnő tanulmányi eredményével, hanem kitartásával, lelkesedésével és emberi nagyságával is kiérdemelte ezt a címet.

Az Év Tanára címmel Hatvani István szakács oktatót jutalmaztuk, aki munkáját nagy odaadással és szakmai elhivatottsággal végzi. Tanítványai tisztelik, sokat tanulnak tőle és a szakmai versenyeken is sikerrel szerepelnek.

Díjazottjainknak szívből gratulálunk, diákjainknak pedig sok sikert kívánunk a szakmai vizsgákhoz és az élet nagy kihívásaihoz!

Ballagási ünnepségünk az immár hagyománnyá vált búcsút, a kívánságok teljesülését jelképező léggömbök magasba engedése zárta.

Készítette: Szabóné Mády Katalin igazgatóhelyettes

A ballagáson készült képek itt láthatók: http://bit.ly/2q3lUqI

Tags:
Menü