Beugró a szakmai vizsgára

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Beugró a szakmai vizsgára HírekA kisvárdai végzős gyakorló kozmetikus osztály életében elkezdődött a vizsgára való felkészülés időszaka.

Nem csak elméleti, hanem gyakorlati kisvizsgák sorozata kezdődött el 2017. áprilisában a kisvárdai Telegdiben.

Számot adtak tanulóink a két év alatt megszerzett tudásukról. Gyakorlatból a teljes szakmai vizsga feladatait bemutatták, mintegy főpróbaként a „nagy nap” előtt.

A feladatok sorozata gördülékenyen, gyakorlottan, fegyelmezetten zajlott le. Büszke vagyok rájuk, mert mindenki tudásának megfelelően teljesített.

Márta Edina Judit, gyakorlati oktató

Tanulói vélemények:

„Számomra ez a nap nemcsak az izgalomról és a tudásom megmutatásáról szólt, hanem hogy az életben is ilyen pontosan, tisztán és maximálisan kell majd dolgoznom, mintha minden nap vizsgáznék, hiszen minden vendégen újra és újra vizsgázunk.” (Kovács Krisztián)

„Az év végi kisvizsga miatt nagyon izgultam, mert ez egy elő szintfelmérés volt. Ha nem sikerül, nem mehetek a szakmai vizsgára. A bírálók nagyon szigorúak voltak és minden apróságra, hiányosságra felhívták a figyelmünket. Persze dicsértek is, aminek nagyon örültünk. Nagyon pörgős, mégis fárasztó napunk volt, de hamar végeztünk. Örültem a jó jegyemnek, mert azért tanulok, gyakorlok, hogy jó kozmetikus váljon belőlem.” (Pásztor Viola)

A vizsgán készült képek itt láthatók: http://bit.ly/2pcHHtq

Tags:
Menü