Hivatás az életért

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Hivatás az életért Hírek„Az ápolónő az a személy, aki másokat megerősít, bátorít és véd — az, aki felkészülten tud törődni a betegekkel, sérültekkel és idősekkel” (Nursing in Today’s World—Challenges, Issues, and Trends).

A 2017. február 13-án megtartott kisvizsga, – ahol az elméleti ismeretek reprodukálása és a diagnosztikus és terápiás beavatkozásokhoz kapcsolódó ápolási feladatok bemutatása volt a feladat – bizonyította a legjobban, hogy diákjaink jó kezekben vannak és készen állnak a májusi vizsgaidőszakra.

Habár az önzetlenség elengedhetetlen tulajdonság, azért még nem tesz valakit hozzáértő ápolónővé. Ahhoz, hogy valaki jó ápolónővé váljon, kiterjedt képzésre és nagy tapasztalatra van szüksége. Lényeges követelmény, hogy több éven át tanuljon és gyakorlati képzést kapjon. A nyíregyházi Tessedik Sámuel Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium 14.évfolyamos gyakorló csecsemő-és gyermekápoló osztálya immár második éve koptatja iskolánk padjait és alapozza meg egészségügyi oktatásunk „goodwill”-jét.”

A jól sikerült főpróba után bizakodva tekintünk a jövő felé és reméljük, hogy a minőségi oktatás és munka iránti érdeklődés sikereket tartogat számotokra!

Kovalecz-Szabó Csilla osztályfőnök

A vizsga közben készült képek itt láthatók: http://bit.ly/2m3hv1V

Tags:
Menü