A szalag, ami összeköt

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola A szalag, ami összeköt HírekA debreceni Telegdi Kata Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium, valamint a Tessedik Sámuel Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferencia-központ szervezésben február 10-én szalagavató bállal köszöntötte végzős diákjait.

A rendezvényről készült képeket itt lehet megnézni: http://bit.ly/2lSIn8V

A végzős Tessedikesek videóját itt lehet megnézni: http://bit.ly/2m2dIBZ

A végzős Telegdisek videóját itt lehet megnézni: http://bit.ly/2lV2rEb

A 11. évfolyamos számítógép-szerelő, karbantartó, a 14. évfolyamos gyógy- és sportmasszőr, valamint vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző, továbbá a 11. évfolyamos húsipari termékgyártó, szociális gondozó és ápoló, a 12. évfolyamos pincér, illetve a 14. évfolyamos gyógypedagógiai segítő munkatárs tanulók ünnepélyes keretek között vehették át a felnőtté válást jelképző szalagokat.

Az est fényét Körmendi Teréz előadása és a 11. évfolyamos szociális gondozó és ápolók (Német Károly Botond osztályfőnök vezetésével) tánca emelte, míg támogatóink jóvoltából a szerencsés végzősök értékes nyereményekkel is gazdagodhattak:

1 db 5.000 Ft-os kupon a Semann étterem felajánlásában, ebédmeghívás 2 fő részére az Azizi Pizzéria felajánlásában, színházi belépő 2 fő részére a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. felajánlásában, kozmetikai csomag a Kozmi Max Kft. Elit Szépségszalon felajánlásában, manikűr lakkozással 1 fő részére az Anna Nails Debrecen felajánlásában, fodrász szolgáltatási 1 fő részére Semesy Diána fodrászmester felajánlásában, családi belépő és wellness szolgálatatás a nyírbátori Sárkányfürdő felajánlásában. A fődíjat a hajdúszoboszlói Hungarospa wellnesshotel felajánlásában – egy két személyre szóló, két éjszakás wellness hétvége, félpanziós ellátással – Bicse Vanda 14. évfolyamos gyógy- és sportmasszőr tanulónk nyerte meg.

Végzőseinknek gratulálunk, és eredményes felkészülést kívánunk a szakmai vizsgákra:

Nevelőtestület, Debrecen

Tags: ,
Menü