Merre tovább?

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Merre tovább? HírekA Telegdi Kata Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium Nyíregyházán, 2017. február 02-án megrendezett Nyílt Napján szeretettel várta az érdeklődő diákokat.

Iskolánk a 8. osztályosok és az érettségiző diákok részére is a képzési skála széles repertoárját kínálja a 2017/2018-as tanévben.

Nyolc osztályra épülő, 4+1 éves szakgimnáziumi képzéseink a következő ágazatokban történnek: egészségügyi, szépészeti, informatikai, közgazdasági, ügyviteli ágazati oktatás. Ezek jellegzetessége, hogy érettségi vizsgával megszerezhető egy alapképesítés, amely után 1 év alatt a sikeres vizsgát követően újabb képesítéssel lehetnek gazdagabbak a tanulók.

A nyolc osztályra épülő, 3+2 éves szakközépiskolai képzés iránt érdeklődők a számítógép-szerelő, karbantartó szakmai oktatásra jelentkezhetnek.

Az érettségivel rendelkező fiatalok is megtalálhatják az igényeiknek, képességeiknek megfelelő szakmát akár nappali, akár esti képzési formában. Két év alatt a következő szakmák egyikét szerezhetik meg: fodrász, kozmetikus, vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző, pénzügyi-számviteli ügyintéző, irodai titkár, gyógymasszőr.

Reméljük, az érdeklődők nagy részét iskolánkban üdvözölhetjük 2017. szeptemberében.

Ludman Renáta

A nyílt napról készült képek itt láthatók: http://bit.ly/2lCvFqG

Tags:
Menü