Gondolj a jövőre!

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Gondolj a jövőre! HírekeTwinning- Az európai iskolák közössége

A nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium adott helyszínt 2016. nov. 22-én  „Utazás a világ körül” avagy a nyelvtanítás, nyelvtanulás nemzetközi lehetőségei” című tájékoztató előadásnak.

Az eTwinning program segítségével az európai pedagógusok könnyen kapcsolatba léphetnek egymással, fejleszthetik szakmai tudásukat, inspirációt szerezhetnek, illetve a diákjaikat bevonva működhetnek együtt különböző projektekben, melyhez egy biztonságos online felület is rendelkezésükre áll.

Te is szeretnél Európa legnagyobb osztályába járni? Akkor csatlakozz ingyenesen a programhoz!

www.etwinning.net

Kovalecz-Szabó Csilla

Nemcsak a nyelvtanárok munkáját segítik a különböző továbbképzések, hanem a megváltozott érettségi követelményekkel kapcsolatban is tájékoztatást nyújtanak a pedagógusok számára. 2016. december 06-án szintén a fenti intézményben került sor a 2017. májusától esedékes új magyar nyelv és irodalom érettségivel kapcsolatos előadásra. A magas színvonalú tájékoztatást Hegedűs Renáta magyar nyelv és irodalom szakos mesterpedagógus szaktanácsadó tartotta, amelyből a jelen lévő szaktanárok alaposan felkészülhetnek illetve felkészíthetik a diákokat a sikeres érettségire.

Pethőné Ludman Renáta

Tags:
Menü