Nyílt nap a nyíregyházi Telegdiben

folder_openHírek

Szélesre tárta kapuit 2016. november 10-én, a nyíregyházi Telegdi Kata Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium a 8. osztályos tanulók és szüleik előtt azzal a céllal, hogy megismertessék velük a 2017/2018-as tanévben iskolánk által indítandó képzéseket.

Szent Bazil Középiskola Nyílt nap a nyíregyházi Telegdiben Hírek

Ez azért is kiemelt jelentőségű, mivel 2016. szeptemberétől a képzési struktúra is jelentős változáson ment keresztül, melynek eredményeként az alábbi szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzések közül válogathatnak a jelentkezők. Szakgimnáziumban egészségügy, szépészet, informatika, közgazdaság, ügyvitel, míg szakközépiskolában informatika szakmacsoport képzésre adhatják be jelentkezésüket a diákok.
A megszerezhető szakképesítésekről Jeney Zoltán tanár úr tájékoztatta a megjelenteket, aki az előadás végén válaszolt a feltett kérdésekre is. A rendezvény további részében az érdeklődők megnézhették a csecsemő- és gyermekápolók újraélesztési bemutatóját és egészségügyi állapotfelmérésben részesülhettek. Megismerkedhettek a kozmetikus és fodrász tanszalonnal és bepillantást nyerhettek a tanulók gyakorlati munkájába is.

Reméljük, az érdeklődő tanulók többségét iskolánkban üdvözölhetjük 2017. szeptember 1-jén.

képzéseink: www.felveteliiroda.hu/kepzesek
Ludman Renáta tanár
További képek a rendezvényről: http://bit.ly/2fwzgqu
 

Tags:
Menü