Nyílt nap a debreceni Telegdiben

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Nyílt nap a debreceni Telegdiben HírekA debreceni Telegdi Kata Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnázium november 10-én tartotta nyílt napját. Rendezvényünkre a pályaválasztás előtt álló 8. évfolyamos diákokat és szüleiket vártuk, hogy vendégeink közelebbről is „találkozhassanak” iskolánkkal és tanárainkkal.

Az érdeklődők interaktív bemutató keretében megismerkedhettek a 8. osztályra épülő számítógép-szerelő, -karbantartó szakközépiskolai, valamint az egészségügy, szépészet, közgazdaság, informatika, ügyvitel ágazati szakgimnáziumi képzéseinkkel. A bemutatót követően fodrász, kozmetikus és masszőr tanszalonjainkban láttuk vendégül a szépülni és felfrissülni vágyókat; míg az informatikai, gazdasági és ügyviteli szakmák iránt érdeklődők számítógépes tanműhelyünket kereshették fel és kötetlenül beszélgethettek tanárainkkal és tanulóinkkal.

Reméljük, iskolánk sokak tetszését elnyerte és jövőre képzéseinken, valamint rendezvényeinken ismét találkozhatunk!

Képzési, jelentkezési információ: A szakközépiskola 9. évfolyamára jelentkezhetnek azok a tanulók, akik általános iskolai tanulmányaikat sikeresen befejezték, és 3 év alatt szakmát szeretnének szerezni. A képzésben résztvevők tanulmányaik 2/3 részében szakmai elméletet és gyakorlatot, 1/3 részében pedig a közismereti tárgyakat tanulnak.A szakgimnázium 9. évfolyamára jelentkezhetnek azok a tanulók, akik általános iskolai tanulmányaikat sikeresen befejezték, és 4 év alatt szakérettségit, egy plusz év elvégése után pedig OKJ-s szakképesítést szereznének. A 8. évfolyamra épülő képzéseinkre felvételi vizsga nincs. A jelentkezés az általános iskolai jelentkezési lapokon, a felvétel az év végi eredmények alapján történik. A szakmai képzésben szakmától függően egészségügyi és pályaalkalmassági vizsgálat szükséges, melyet az iskolaorvos végez.

Képzésekről bővebben: http://szentbazilszakkepzo.hu/kepzesek
További képek a nyílt napról itt: http://bit.ly/2ggcAM4
 
 

Tags:
Menü