Tanulónktól tanulóinknak

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Tanulónktól tanulóinknak HírekRendhagyó beszámoló a kisvárdai Telegdiben.

Lehet-e hitelesebben meggyőzni alsóbb évfolyamos diákjainkat arról, hogy egy adott szakképesítés birtokában jó eséllyel el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon, mintsem egy volt tanulónk szájából hallják mindezt.

Dudás Nikolett idén májusban végzett Irodai asszisztens szakon a kisvárdai Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában.

A nyári szünetet sem akarta tétlenkedéssel tölteni, így nekiállt a munkakeresésnek. Szerencséjére, rövid kutakodás után sikerrel járt, és lakóhelyén, Kisvárdán irodai munkakörben dolgozik azóta is nagy örömére.

Első szabadnapján eljött volt iskolájába és lelkesen beszámolt arról, hogy néz ki egy munkanapja, hogyan tudja hasznosítani a Telegdiben tanultakat.

Továbbá ötleteket, tanácsot adott saját tapasztalatain keresztül az álláskeresést illetően. Bíztatta az alsóbb éveseket, hogy mennyire érdemes tanulni, elsajátítani a szakma csínyját-bínyját.

Elmondta azt is, hogy milyen jó érzés tölti el, amikor visszagondol a Telegdiben töltött iskolai évekre, mert a tanuláson kívül rengeteg élménnyel gazdagodott.

Volt osztályfőnökként és szakmatanárként is nagyon örülök Niki sikerének, munkájához és magánéletéhez ezúton is további örömöket, jó egészséget kívánok!

Oroszné Radóczi Erika, osztályfőnök, szaktanár

Tags:
Menü