Újabb sikeres Óvodai dajka vizsga Kisvárdán

folder_openHírek

A Stress Computer Oktatási Kft-nél, Kisvárdán megszervezett Óvodai dajka vizsga napján, 2016.08.17-én szerda reggel nagy volt az izgalom, hiszen az elmúlt hat hónap alatt elsajátított ismeretekről kellett számot adniuk a képzésben résztvevőknek.
Szent Bazil Középiskola Újabb sikeres Óvodai dajka vizsga Kisvárdán Hírek

A vizsgát a vizsgaelnök megnyitotta, köszöntötte a résztvevőket, majd kezdetét vette a 23 fő dajka jelölt számonkérése, akik a nap folyamán folyamatosan adtak számot elméleti és gyakorlati tudásukról.
Az OKJ-s vizsga mindenki számára sikeresen zárult, valamennyi résztvevő szakmai képesítést szerzett. A vizsgaelnök a bizottság képviseletében gratulált a vizsgázók teljesítményéhez, külön kiemelve, hogy mindezt a munkahely és család mellett sikerült eredményesen teljesíteniük és immár óvodai dajkaként léphetnek ki az épület kapuin.
Kiemelkedő teljesítménye miatt külön dicséretben részesült Dicsőné Kácsándi Hajnalka, Lehoczkiné Barati Katalin, Szőgyényiné Szigeti Edina.
A képző intézmény munkatársai is szívből gratulálnak minden kedves dajkának, akiknek kívánunk a jövőben sok sikert és elhelyezkedési lehetőséget a szakmában.
A vizsgáról még több kép itt: http://bit.ly/2c2bDRV
A továbbiakban is várjuk az Óvodai dajka tanfolyam iránt érdeklődőket felvételi irodáinkban!
http://szentbazilszakkepzo.hu/kapcsolat
http://szentbazilszakkepzo.hu/kepzesek

Menü