Budapesti kirándulás – szakközepesekkel

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola 9. évfolyamos szakközépiskolás tanulói 2016. május 10-én budapesti osztálykiránduláson vettek részt.
Szent Bazil Középiskola Budapesti kirándulás – szakközepesekkel Hírek

A fővárosi kiruccanás programjai között szerepelt a Terror Háza érdekes és egyben tanulságos tárlatának megtekintése. A diktatúrák időszakaiból fennmaradt tárgyak, ruhadarabok, újságrészletek, plakátok, hanganyagok és videofilmek nagy hatást gyakoroltak a tanulókra. A történelem egy-egy kis részlete mindannyiuk számára kézzelfoghatóvá vált a múzeumban, ahogy végig sétáltak a több szinten elhelyezett, nagy gonddal berendezett termeken.
A nap második felében levezetésként WestEnd City Centerben kapcsolódtak ki, ahol étkezésre, mozizásra, vásárlásra volt lehetőségük. Végül a vidám nap zárásaként a vonaton megbeszélték az élményekben dús nap eseményeit.
Készítette: Kerekes Nikolett, osztályfőnök
A kirándulás képei itt láthatók: http://bit.ly/1teatem
Képzési infó:
A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola 4025 Debrecen, Postakert u. 2. szám alatti telephelye a 8. évfolyamos diákok számára a 2016/2017. tanévre PÓTFELVÉTELT hirdet 4 évfolyamos, iskolai rendszerű gimnáziumi képzésére. A képzésre jelentkezni személyesen a Debrecen, Postakert u. 2. szám alatti felvételi irodánkban lehet:

Kapcsolat – Visszahívás

Tags: , ,
Menü