Elbúcsúztak a debreceni Tessedikes végzősök

folder_openHírek

A debreceni Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium végzős diákjai április 29-én búcsút vettek iskolájuktól és a tanulóévektől.
Szent Bazil Középiskola Elbúcsúztak a debreceni Tessedikes végzősök Hírek

Az ünnepség kezdetén Körmendi Teréz 13. évfolyamos gyógypedagógiai segítő munkatárs tanuló John Lenon – Imagine című dalával idézte meg a ballagási hangulatot. A ballagó diákoktól az alsóbb évesek nevében saját versével búcsúzott Kötélverő Zsuzsa Dóra szakács tanuló, a kicsiktől Szabó Vanessa Bianka kisgyermekgondozó, -nevelő végzős tanuló búcsúzott. Peténé Hegedűs Judit igazgatóhelyettes pedig útravalóul a következő gondolatokat fogalmazta meg: „Mindenkor légy kész feláldozni azt, ami vagy, azért, ami válhat belőled. És ha úgy érzed, a sok gond leterhel, Pihenj, ha kell – de soha ne add fel”.
A végzős diákok közül könyvjutalomban részesült Asztalán László, Bakó Tímea, Gál Renáta, Kálló Elizabet Nikolett, Milus Norbert, Nagy Mária, Ordasi Nóra és Szabó Vanessa Bianka.
A kívánságok teljesülését szimbolizáló színes léggömbök magasba engedése zárta ünnepségünket, mely a búcsút is jelentette a diákok számára.
A hagyománnyá vált „Év tanára” és az „Év diákja” kitüntető címek is átadásra kerültek a ballagási ünnepségen. Az „Év tanára” díjat Vizi Mária vehette át, aki kitartó, önzetlen munkájával, soha el nem fogyó lendületével, biztató, segítőkész hozzáállásával igyekezett példát mutatni tanítványainak. Az „Év diákja” Asztalán László 11. évfolyamos szakács tanuló lett, aki szorgalmas, kitartó munkájával, példamutató magatartásával megmutatta a szakmájának szépségeit.
Díjazottjainknak szívből gratulálunk, diákjainknak pedig sok sikert kívánunk a szakmai vizsgákhoz és a „nagy utazáshoz”!
Nevelőtestület, Debrecen
További képek: http://bit.ly/1TDPBCI

Tags: ,
Menü