Elsősegélyben az elsők között a kisvárdai Tessedikesek

folder_openHírek

A Magyar Vöröskereszt Kisvárdai Területi Szervezete által megrendezett elsősegélynyújtó versenyen 2016. április 23-án a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium tanulói is képviseltették magukat egy nagyon fiatal csapattal, hiszen hárman is iskolánk 9. évfolyamos Vendéglátó eladó szakos tanulói.
Szent Bazil Középiskola Elsősegélyben az elsők között a kisvárdai Tessedikesek Hírek

A versenyen a környező középiskolák is indítottak csapatokat ifjúsági kategóriában. Nagy odaadással készült mindenki a megmérettetésre, hiszen több órát is foglalkoztak naponta az elsősegélynyújtás fontosságával. Baleseti helyszíneken kellett bizonyítani a rátermettséget és az elsősegélynyújtási ismereteket.
A helyszíneken újraélesztés, sebkötözés, fertőtlenítés is szerepelt. Voltak pihentető részek, ahol játékos feladatokkal, tűzoltóautó megismerésével készülhettek a fontos pontokat adó helyszínekre a versenyzők.
A szoros versenyben Tessedikes diákjaink az előkelő 4. helyezést érték el, amihez ezúton is gratulálunk.
A csapat tagjai: Pongó Piroska csapatkapitány (11. évfolyamos Pincér tanuló), Fehér Rebeka (9. évfolyamos Vendéglátó eladó tanuló), Ferenc Anikó (9. évfolyamos Vendéglátó eladó tanuló), Sipos Dóra (9. évfolyamos Vendéglátó eladó tanuló), Dobrai Krisztián (11. évfolyamos Pincér tanuló).
Jancsóné Belinszky Marianna, felkészítő tanár
Még több kép itt: http://bit.ly/1XcMlU5

Tags: , , ,
Menü