Színes napok  🙂 

folder_openHírek

Hogy miért mosolyognak a fodrász tanulóink?
A sikeres szakmai képzésünk titkos receptjéből megosztok néhány hozzávalót…
Szent Bazil Középiskola Színes napok  : )  Hírek

Végy egy nagy tanszalont, állíts a tanulók mellé egy kiváló oktatót, és fűszerezd néha egy VIP vendég oktatóval a gyakorlati napokat!
A végeredmény egy vidám, motivált tanuló csapat, akik az iskolából kikerülve is helyt állnak a szakmájukban. A Schwarzkopf cég segítő támogatását ebben is élvezhetik iskolánk tanulói.
Március 30.-án iskolánkba látogatott Bódis Richárd nemzetközi oktató (Schwarzkopf Top Team). Örömmel fogadtuk, hiszen nem először volt nálunk, hogy elhozza és bemutassa az új európai trendeket, technikákat, és humorával jó hangulatú napot teremtsen.
Az elméletigényes gyakorlati bemutató sok ötletet adott a végzős tanulóinknak a vizsgához az új melír-technikákkal, az innovatív finish és egyéb professzionális termékekkel, alap-, és divathajvágással, hajápolási és fejmasszázs módszerekkel Az interaktív blokkban egy-egy tincsen a tanulók is kipróbálhatták az új technológiákat. A látványos elemeken kívül, szeminárium jelleggel a tananyag egy részét is sikerült felidézni és átismételni, külön hangsúlyt fektetve a színelméletre és a festés, színezés szabályaira.
Jeney Zoltán, tanár
További képek a bemutatóról: http://bit.ly/23xCD4d

Tags: , ,
Menü