Szeretetmasszázs a kisvárdai Telegdiben

folder_openHírek

A kisvárdai 13. évfolyamos gyakorló kozmetikus osztály Nőnap alkalmából meglepte szeretteit. Anyukák, keresztanyukák, testvérek, barátnők egy kellemes, pihentető masszázst kaptak ezen a jeles napon ajándékba.
Szent Bazil Középiskola Szeretetmasszázs a kisvárdai Telegdiben Hírek

Minden tanuló hozott magával egy szeretett személyt, és szinte vizsgadrukk hangulatban készítették maguk mellé a szükséges eszközöket, anyagokat: a vendég bőrének megfelelő arctejet, tonikot, bőrradírt, masszázskrémet, pakolást, vattakorongokat, a lemosáshoz szükséges tálban a langyos vizet a lemosó szivaccsal. Ezek után a vendégek kényelmesen elhelyezkedtek a kozmetikus székekben, megfelelően fejpánttal és beterítő kendővel „beöltöztek” a művelethez. A tanszalonban kellemes félhomály, levendula illatú füstölő, és megnyugtató, ellazító meditációs, relaxáló zene mellett végezték a tanulók a munkájukat. Öröm volt nézni a kis kozmetikusokat a csendben és precízen végzett munka közben.
 
Polyákné Márta Edina, gyakorlati oktató
 
„Eddig nem volt időm otthon Eszter „kezei közé” kerülnöm. Csak azt látom, hogy a másik lányom és a barátnői sokszor masszíroztatják magukat. A mai nap után igyekszem magamra is egy kis szabadidőt hagyni egy ilyen fantasztikus kényeztetéshez.” (Lakatos Istvánné)
„Elég sűrűn járok kozmetikushoz kezelésre, gyantázásra. Enikő barátnőm teljesen másképp masszíroz, mint a kozmetikusom. Éreztem, hogy most én voltam a fontos. Ez a masszázs arról szólt, hogy a bőröm ápolása mellett a lelkem is ápolják. A masszázs végén kaptam egy extra ajándékot is: a sokat hallott Esemény előtti pakolást is.” (Gyüre Fanni)
„Nekem sajnos anyukám nem tudott eljönni, mert dolgozott. De otthon szoktam rajta gyakorolni. Az egyik barátnőm jött el, aki nagyon örült ennek a lehetőségnek. Aztán és is befeküdtem Barbi kezei közé, nehogy kimaradjak a jóból.” (Kovács Krisztián, 13. évfolyamos gyakorló kozmetikus szakos tanuló)
További képek: http://bit.ly/1Ui3YlM

Tags: ,
Menü