Counter Strike 1.6 bajnokság

folder_openHírek

A Counter Strike egy taktikai, belső nézetű akciójáték (FPS), melyben a fő hangsúly a csapatjátékon van.  Az egyik legnagyobb játékélményt nyújtó program ez, mivel szinte minden, ami benne van, valóságos elemekre épül. Ebben a játékban mérték össze csapatmunkára épülő tudásukat, taktikai érzéküket a debreceni Telegdi és a Tessedik diákjai.

Szent Bazil Középiskola Counter Strike 1.6 bajnokság Hírek

Egyszerű garázsfejlesztésként indult, majd viszonylag rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb online akciójáték lett, hatalmas pénzdíjazású versenyekkel és rajongótáborral. Népszerűsége több okra vezethető vissza: nagyon alacsony gépigénye miatt szinte mindenhol játszható, és a végletekig letisztult játékmenet lehetővé teszi a komoly, versenyszerű játékot is.

Ez volt az első alkalom, hogy hasonló versenyt rendeztünk mi is 2015 decemberében, ahol a számítógép-szerelő, karbantartó osztály által összerakott gépeket használtuk. A két iskolából, a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolából, valamint a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumból 50 diák jelentkezett csapattagnak. A Telegdiben négy, ötfős csapat játszott, közülük a 14. évfolyamos vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintézők bizonyultak a legjobbnak. A Tessedikben hat ötfős, ahol is egy vegyes csapat lett a legjobb (szakácsok, pincérek). A két győztes team összemérte erejét, és végül Tessedik csapata nyert. A tagok nem maradtak nyeremény nélkül, az iskolánkénti győztesek egy-egy XXL pizzát kaptak, az első helyezett tagjai pedig mikrofonos fejhallgatóval gazdagodtak.

Készítette: Anga Zsanett, számítógép-szerelő, karbantartó tanuló

További képek itt: http://on.fb.me/1PyF89r

Tags: , ,
Menü