Jótékonykodtak a kisvárdai Tessedikes Vendéglátó eladók

folder_openHírek

Kisvárdán is beindult a Mikulás Gyár, ahol játékokat, könyveket gyűjt a helyi Szociális Szolgálat a rászoruló gyerekeknek. A szeretet ünnepe közeledtével a 10. évfolyamos Vendéglátó eladók is úgy gondolták, hogy szabadidejükben, délután csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez és a már megunt játékaikat, könyveiket felajánlják e nemes célra.

Szent Bazil Középiskola Jótékonykodtak a kisvárdai Tessedikes Vendéglátó eladók Hírek

A Mikulás jókedvvel fogadta tanulóinkat és hálás volt az ajándékokért. A diákok egyesével leadták a régi kincseiket. Az osztály a Mikulás kérésére még énekelt is, ezért mindannyian kaptak jutalmul édességet. Mindannyian megegyeztünk abban, hogy jövőre is fogunk hozni ajándékokat a rászoruló gyerekeknek, de a nap legfontosabb felismerése az, hogy nem csak az ünnepi időszakban kell jónak, kedvesnek és önzetlennek lenni, hanem az év többi napján is.

Jancsóné Belinszky Marianna

osztályfőnök

Tanulóink írták:

Mint minden ember én is szeretek ajándékot kapni, de tényleg nagyon jó érzés, hogy egy-két gyereknek én is örömet szerezhettem egy pár aprósággal.” (Bedzsó Boglárka 10. évfolyamos Vendéglátó eladó tanuló)

Úgy gondolom, hogy az ajándékozás nagyon szép dolog, és jó azt tudni, hogy valakinek szebbé tettem az ünnepét.” (Rajcsányi Inez 10. évfolyamos Vendéglátó eladó tanuló)

További képek: http://on.fb.me/1NyQzOi

Tags: , ,
Menü