Mikulásoztunk a kisvárdai Telegdiben is

folder_openHírek

2015. december 04-én, pénteken a kisvárdai Telegdibe is ellátogatott a Mikulás. Krampuszlányaival és édességgel teli puttonyával minden tanterembe bekopogtatott, ahol kedves dalocskák fogadták a messziről érkezőket. Azok a tanulók, akik kiváló tanulmányi eredménnyel büszkélkedhetnek, vagy a közösségi munkákban aktívan részt vesznek, külön ajándékban részesültek. Mindenki nagyon boldog és vidám volt ezen a szép téli napon. Nemcsak a tantermekben, hanem az egész iskolában lehetett érezni azt a melegséget, ünnepi hangulatot és gyermeki örömet, amit a Mikulás és a december hoz magával.

Szent Bazil Középiskola Mikulásoztunk a kisvárdai Telegdiben is Hírek

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában az alábbi tanulók kaptak külön ajándékot a Mikulástól kiemelkedő tanulmányi munkájukért vagy a közösségi munkában való aktív részvételért: Tóth Alexandra, Lakatos Henrietta, Tóth Evelin 14. évfolyamos Gyakorló fodrász szakos tanulók.

Nevelőtestület, Kisvárda

Tanulói vélemények

„Csaknem húsz évesen elmondhatjuk magunkról, hogy mi már felnőttek vagyunk. Nem igazán hiszünk a Mikulásban, a mesékben. Mégis, amikor betoppant a tanterembe nagy pocakjával, fehér szakállával, édességgel teli zsákjával a Mikulás, mindannyiunk azt érezhette, hogy újra gyerek. Mindenki kapott csokoládét, cukorkát, hiszen jók voltunk az idei tanévben is. Egy virgács sem került kiosztásra. Ez valószínűleg a mindig kész gyorsírás házi feladatnak és a megtanult leckéknek köszönhető. Habár a Mikulás lebukott, hiszen rájöttünk, ki rejtőzik a piros gúnya mögött, mi ennek ellenére is hálásak vagyunk neki, hogy ha egy pillanatra is, de elhitette velünk, hogy csakugyan létezik, és hogy vannak még csodák.” (B. Barbara és B. Edina 14. évfolyamos Irodai asszisztens szakos tanulók)

További képek: http://on.fb.me/1Zdtic5

Menü