Nagy puttonnyal érkezett a Mikulás a kisvárdai Tessedikbe

folder_openHírek

Talán nincs olyan ember a Földön, aki gyermekként ne írt volna levelet a Télapónak, amelyben hosszan kifejtette, hogy ő bizony nagyon jól viselkedett abban az évben, így megérdemel néhány finomságot a csizmájába. Így voltak ezzel a kisvárdai Tessedikes diákok is, akik hosszú levelüknek köszönhetően, találkozhattak a Mikulással. A Mikulás krampuszai kíséretében érkezett meg a kisvárdai Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium valamennyi tanulójához. A diákoknak édességgel kedveskedett az ősz szakállú Télapó. Sőt, külön figyelmet szentelt azokra a tanulókra, akik aktívan részt vesznek az iskolai és az osztályközösségek munkájában, illetve példamutató a magatartásuk és nagyon jó a tanulmányi eredményük. Őket ajándékkal jutalmazta. A gyerekek a Mikulás ajándékait énekekkel és versekkel köszönték meg, így tették kölcsönösen emlékezetessé egymás számára a december 6-át.

Szent Bazil Középiskola Nagy puttonnyal érkezett a Mikulás a kisvárdai Tessedikbe Hírek

A Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban az alábbi tanulók kaptak külön ajándékot a Mikulástól kiemelkedő tanulmányi munkájukért vagy a közösségi munkában való aktív részvételért: Lakatos Éva, Kasza Vivien, Volkó Anita, Kovács Petra, Pongó Dániel 9. évfolyamos Eladó szakos tanulók, Ferencz Anikó, Fehér Rebeka, Sipos Dóra, Molnár Petra, Bandor Krisztofer 9. évfolyamos Vendéglátó eladó szakos tanulók, Szőllősi Ibolya, Balogh Krisztina, Bedzsó Boglárka, Nagy Nikolett, Koi Tímea, Mócza Károly, Tóth Levente 10. évfolyamos Vendéglátó eladó szakos tanulók, Komló Noémi, Ténai Anikó és Vesszős Alexandra 10. évfolyamos Pincér szakos tanulók

Nevelőtestület, Kisvárda

Tanulói vélemények:

Nagyon meglepődtem, amikor hozzánk is ellátogatott a Télapó. Szaloncukrokat is osztogatott nekünk és nem csak a kisgyerekeknek. Együtt énekeltünk és fotózkodtunk vele. Felidézte a régi csodás emlékeket. Újra gyerekek lehettünk egy kis időre. Izgatottan várom a következő Mikulás napot.” (Tóth Szilvia, 9. évfolyamos vendéglátó eladó tanuló)

További képek: http://on.fb.me/1MiVvVz

Tags: , , , , ,
Menü