„Dönts jól, jövőd a tét!”

folder_openHírek

Ezzel a címmel rendezett Pályaválasztási Kiállítást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal 2015. október 15-16-án.
A rendezvény helyszíne a Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium Tornacsarnoka volt, melyen két napon keresztül szakmabemutató- és információs börzével egybekötve nyújtottak segítséget a pálya- és iskolaválasztás előtt álló általános- és középfokú oktatási intézmények tanulói számára, hogy piacképes szakmát válasszanak.
Szent Bazil Középiskola „Dönts jól, jövőd a tét!” Hírek

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola nyíregyházi tanulói is részt vettek a kiállításon, színvonalasan prezentálva iskolánk képzési kínálatát. A gyakorló fodrászok és kozmetikusok ügyes kezei alatt megszépülhettek a képzés iránt érdeklődök, gyönyörű frizurákkal, sminkekkel, szépen manikűrözött kezekkel távoztak. A számítógép-szerelő és karbantartó tanulók megmutatták, hogy rövid idő alatt hogyan lehet különböző hardverelemekből programokkal feltelepített működő számítógépet varázsolni.
A fiatalok a rendezvényen megismerhették az iskola képzési kínálatát, felvételi esélyeiket, személyes tapasztalatot szerezhettek egy-egy szakma követelményeiről, az iskola légköréről és közvetlenül kapcsolatba kerülhettek diákokkal, tanárokkal.
Reméljük, többségüket iskolánk tanulói között üdvözölhetjük a közeljövőben!
Pethőné Ludman Renáta
További képek: https://on.fb.me/1YYvXGs

Tags: , , ,
Menü