Nyílt nap a nyíregyházi Tessedikben

folder_openHírek

2015. október 21-én iskolánk a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium nyílt napot tartott a pályaválasztás előtt álló fiataloknak.
A megjelent diákok először power-point-os előadás keretében ismerkedhettek meg iskolánkkal és tájékozódhattak a jövő tanévben induló képzéseinkről. Azután játékos vetélkedőre invitáltuk a nyolcadikos diákokat, ezzel is közelebb hozva számukra a szakma szépségét és rejtelmeit.
Szent Bazil Középiskola Nyílt nap a nyíregyházi Tessedikben Hírek

A különböző általános iskolákból érkező diákok hamar megbarátkoztak egymással és csapatokat alkotva, közösen készítették el a meggyes piskótát. Miközben sült a sütemény, a diákok megtekinthették jól felszerelt tankonyhánkat és az éppen gyakorlaton lévő 9. osztályos szakácsok munkáját. Kis szakácsaink zöldborsó főzeléket és tükörtojást, ill. tejszínes parajfőzeléket és bundás zsemlét készítettek. Végzős pincér tanulónk díszterítéssel kápráztatta el a nyolcadikosokat.
Még érdekesebbé tettük a vetélkedőt egy szakmai totó kitöltésével. A nyolcadikosok becsülettel teljesítették a rájuk bízott feladatokat és a kellemes nap befejezéseként, jóízűen fogyasztották el a saját kezűleg készített süteményeket.
Somogyiné Nagy Katalin
A többi kép itt található: http://on.fb.me/1SDnJPQ

Tags: , , ,
Menü