Nem búcsúzni jöttünk…

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola, valamint a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferenciaközpont szervezésben október 22-én szalagavató bállal köszöntötte végzős dákjait.
Szent Bazil Középiskola Nem búcsúzni jöttünk… Hírek

A 14. évfolyamos gyakorló fodrász, gyakorló kozmetikus, irodai asszisztens, vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző, továbbá a 11. évfolyamos eladó, pincér, szakács, a 14. évfolyamos kisgyermek-gondozó, nevelő, valamint gyógypedagógiai segítő munkatárs tanulók ünnepélyes keretek között vehették át a felnőtté válást jelképző szalagokat. Az est fényét Béres Bernadett, Lakatos Imre és Rostás Dávid előadása, a 11. évfolyamos tanulók (Rostás László vezetésével) és a 14. évfolyamos kisgyermek-gondozó, nevelők (Zákány Gréta vezetésével) tánca emelte, míg támogatóink jóvoltából a szerencsés végzősök értékes nyereményekkel is gazdagodhattak.
Az est folyamán 8 díjat sorsoltunk ki 200.000 Ft összértékben:
1 db pendrive-ot és 1 db fejlhallgatót a Salánki Irodatechnika felajánlásában, 1 db 60 perces és 1 db 90 perces szoláriumbérletet az Ergoline szolárium felajánlásában, 1 db 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt a Copyzz Netcafe felajánlásában, 1 db 20.000 Ft értékű ajándékcsomag a Zipper Kft. Fodrászkellékes szaküzlet fejajánlásában, 1 db 20.000 Ft értékű utalvány a Koppány-Kalandpark felajánlásában. A négycsillagos Apollo Thermalhotel Hajdúszoboszló fődíját, egy kétszemélyre szóló, kétéjszakás wellness hétvégét Grestneker Anett 14. évfolyamos irodai asszisztens tanulónk nyerte meg.
Végzőseinknek gratulálunk és eredményes felkészülést kívánunk a szakmai vizsgákra:
Nevelőtestület, Debrecen
További képek: https://on.fb.me/1X7r236

Tags: , , ,
Menü