Gazdaságból jeles

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában az elmúlt években egyre hangsúlyosabb szerepet kapott a gazdasági-pénzügyi képzés, megfelelve a 21. század kihívásainak és a Nemzeti Alaptanterv előírásainak.
Az oktatás színvonalát és tanáraink elhivatottságát jelzi, hogy a 2014/2015. tanévben telephelyünkön 38 tanuló szerzett vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző szakképesítést, emellett állandó résztvevőivé váltunk a Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány diákvállalkozási projektjének és többek között partneri kapcsolatot létesítettünk a National Instruments (NI) nemzetközi nagyvállalatával.

Szent Bazil Középiskola Gazdaságból jeles Hírek

A debreceni Telegdi csapata („Portré Fotó Társaság”) a Diákvállalkozások Nemzetközi Versenyének országos elődöntőjében május 30-án kimagasló eredményt ért el. Az alábbiakban Lukács Szabina, Nagy Mónika és Szálkai Noémi Lilla tanulóink beszámolóját közöljük.

2015. május 30-án részt vettünk a Diákvállalkozások Nemzetközi Versenyének országos elődöntőjén Budapesten, ahol az ország legeredményesebb diákvállalkozásai mérték össze tudásukat. Cégünk, a Portré Fotó Társaság a fotózás képviseletében volt jelen. A versenyre üzleti tervet kellett készítenünk magyar és angol nyelven, melyet a zsűri tagjai előtt prezentáltunk. Ezt követően panel- és standinterjúra került a sor, mely ugyancsak angol, illetve magyar nyelven történt. A mezőny nagyon erős volt és rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk. Csapatunk rangos helyen végzett. Külön köszönettel tartozunk iskolánknak az anyagi támogatásért, Fedor Lászlóné tanárnőnek kitartó munkájáért, továbbá a Groupama Garanciabiztosítónak, aki szponzorként segített bennünket.

Képzési infó: Vám-, jövedéki- termékdíj ügyintéző képzésünkre még várjuk az érettségi bizonyítvánnyal rendelkező diákok jelentkezését. Jelentkezni személyesen a Piac utca 60. szám alatti felvételi irodánkban lehet: http://szentbazilszakkepzo.hu/kapcsolat

Szent Bazil Középiskola Gazdaságból jeles Hírek

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , , ,
Menü