Tanévünk megkoronázva az érettekkel

folder_openHírek

A Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium debreceni telephelyén a 2015. május–júniusi vizsgaidőszakban 20 tanuló tett – rendes, előrehozott és emelt szintű– érettségi vizsgát. Bizonyítványaikat és törzslapkivonataikat a szóbeli vizsgák befejeztével június 17-én vehették át. Külön figyelemre méltó és értékelendő teljesítmény érettségizőinktől, hogy munka és család mellett készültek az érettségi vizsgára. Az érettségi vizsga elnöke kiemelte a tanulók sikeres teljesítményét, méltatta a tanárok lelkiismeretes és precíz munkáját, amivel hozzásegítették a diákokat az érettségi vizsga sikeres megszerzéséhez.

Szent Bazil Középiskola Tanévünk megkoronázva az érettekkel Hírek

Teljesítménye alapján dicséretben részesült szóbeli vizsgája alapján: Szakadáti Ambrusné (földrajz), Csizmadia József(magyar nyelv és irodalom, földrajz, történelem), Ternyei Csaba (angol nyelv), Nagy Krisztina (angol nyelv). Eredményükhöz ezúton is gratulálunk és további sok sikert kívánunk minden kedves tanulónknak!

Rugalmas munkarenddel, felkészült tanárokkal, rövidíthető képzési idővel és minimális költségekkel várjuk a 2014/2015. tanévben is a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium esti tagozatú érettségire felkészítő képzése iránt érdeklődőket debreceni és nyíregyházi telephelyünkön.

Az érettségire felkészítő képzésre bárki jelentkezhet, aki 8 osztályos végzettséggel rendelkezik és már nem tanköteles.

A képzés időtartama 1–3 év:

    3 év alatt szerezhet érettségit az a jelentkező, aki 8 osztályos végzettséggel rendelkezik és normál munkarend szerint kíván haladni (a 9–10. osztály tantervi követelményeit a diákok egy tanév alatt teljesítik, a 11. és 12. osztály tantervi követelményeit pedig külön évfolyamokon);

    2 év alatt szerezhet érettségit az a jelentkező, aki 8 osztályos végzettséggel rendelkezik és vállalja, hogy a 11. évfolyamon osztályozó vizsgát tesz a 12. osztály tantervi követelményeiből;

    szintén 2 év alatt szerezhet érettségit, azaz a 11. évfolyamba kapcsolódhat be az a jelentkező, aki rendelkezik iskolarendszerben szerzett szakmával;

    1 év alatt szerezhet érettségit az a jelentkező, aki rendelkezik iskolarendszerben szerzett szakmával és vállalja, hogy a 11. évfolyamon osztályozó vizsgát tesz a 12. osztály tantervi követelményeiből.

A tanítás a hét két napján, délutánonként folyik, a diákok negyedéves vizsgákon számolnak be tudásukról, továbbá tanáraink igyekeznek rugalmas hozzáállással biztosítani a tanulók előmenetelét, figyelembe venni, méltányolni elfoglaltságukat, kötött munkarendjüket. A tanulók felkészülését elektronikus levelező- és Facebook csoportok is segítik – és nem mellékesen a képzés költsége egy tanévre mindössze 16.000 Ft!

Jelentkezni debreceni és nyíregyházi Felvételi irodánkban lehet: felveteliiroda.hu/kapcsolat

Szent Bazil Középiskola Tanévünk megkoronázva az érettekkel Hírek

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü