Izgalmas kalandozások

folder_openHírek

2015.június 3-án a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium 70 tanulója ellátogatott a Debrecentől 16 km-re fekvő Koppány Völgye Kalandparkba. A kedvelt kirándulóhelyig Hármashegyaljáig kellett utaznunk az élményért.
Már önmagában a környék is gyönyörű, az erdős-mezős környezet, a jó levegő és a napsütéses idő hamar kiszakította a tanulóinkat az iskolai légkörből.
A kalandpálya teljesen biztonságos, egy alpinista beülőt és sisakot is kaptak a tanulóink, valamint a felső kötéllel állandó biztosításban voltak, tehát nem tudnak leesni. A pályák különböző nehézségűek voltak, így mindenki megtalálhatta a neki megfelelőt. Vendéglátóink barátságos, segítőkész közreműködésével pedig garantált volt az élmény. A legbátrabbak pedig még a quadozást is kipróbálhatták. A fáradalmakat az árnyékban hűsölve pihentük ki, ahová könnyű harapnivalót is hoztak a házigazdák. Jó hangulatban, élményekkel, emlékekkel indultunk vissza délután Debrecenbe.

Bak Mariann, szaktanár

A rendezvény a TÁMOP-3.1.4.C-14 számú Iskolafejlesztés a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium Debrecen Postakert utcai telephelyén projekt keretében valósult meg.

Szent Bazil Középiskola Izgalmas kalandozások Hírek Szent Bazil Középiskola Izgalmas kalandozások Hírek Szent Bazil Középiskola Izgalmas kalandozások Hírek
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: ,
Menü