Élesben gyakorolhatnak a szépészeti szolgáltatók

folder_openHírek

Első alkalommal végeztek iskolánkban gyakorló fodrászok és gyakorló kozmetikusok.
A hagyományos fodrász és kozmetikus képzés anyaga kiegészült, hogy mindkét szakma szakembere komplexebb szolgáltatást tudjon nyújtani a vendégeknek. A kozmetikus a kezelés után meg tudja igazítani a frizurát, a fodrász a sminket, és akár kényeztető kézápolást is kaphatnak a vendégek tőlük.

A 14NK-N/2013 fodrász-kozmetikus osztály két éves képzés után tettek alapképesítő vizsgát írásban, szóban és gyakorlatban. 15 kozmetikus tanuló és 10 fodrász tanuló nyerte el a vizsgabizottság elismerését, OKJ-s bizonyítvány kíséretében, amely átadása ünnepélyes keretek között történt 2015. 05.26.-án és 28.-án.
A felkészítő tanárok és oktatók nyugalommal figyelték a vizsgafeladatok végrehajtását. Higgadt, kiegyensúlyozott vizsgákat láttunk. Több tanulónak nem volt újdonság „alkotni”, hiszen különböző versenyeken való részvételkor kellő vizsgarutinra tettek szert.
Írásban és szóban szakmai ismeretből, anyagismeretből, anatómiából, művészettörténetből és szakrajzból, gyakorlatban kézápolásból, sminkelésből, masszírozásból, hajfestésből és különböző hajformázási technikákból mutatták be tudásukat.
Kimagasló eredményt ért el a vizsga során: Balogh Tünde, Köllő Zsolt, Krusóczki Adelin, Kincs Anita, Vass Mariann.
Life long learning,- várjuk vissza végzett tanulóinkat a +1 éves szakmai ráképzésre, ahol a szakma újabb fortélyait sajátíthatják el.
Külön köszönet a sikeres eredményekért az osztályt tanító tanároknak és gyakorlati oktatóknak!

Készítette: Jeney Zoltán

Szent Bazil Középiskola Élesben gyakorolhatnak a szépészeti szolgáltatók Hírek Szent Bazil Középiskola Élesben gyakorolhatnak a szépészeti szolgáltatók Hírek Szent Bazil Középiskola Élesben gyakorolhatnak a szépészeti szolgáltatók Hírek

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , ,
Menü