Jelentkezz számítógép-szerelő, karbantartónak!

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola a 2015/2016. tanévben ingyenes, iskolai rendszerű számítógép-szerelő, karbantartó képzést indít, amelyre várjuk a 8. osztályos végzettséggel rendelkező diákok jelentkezését.
A képzés hároméves; a számítógép-szerelő, karbantartó műszaki segítséget nyújt a felhasználók részére közvetlenül vagy telefonon, e-mailben vagy más elektronikus eszköz segítségével, többek között szoftverrel, hardverrel, számítógépes periféria berendezésekkel, hálózatokkal és internettel kapcsolatos problémákat diagnosztizál és old meg, illetve iránymutatást és támogatást nyújt a különféle rendszerek üzembe helyezését, telepítését és karbantartását illetően. A szakképesítéssel betölthető munkakörök: hardware karbantartó, IT eszközkarbantartó, számítástechnikai műszerész, számítógép-szerelő, személyi számítógép-szerelő.

A számítógép-szerelő, karbantartó képzésre jelentkezni személyesen a Piac utca 60. szám alatti felvételi irodánkban lehet: http://szentbazilszakkepzo.hu/kapcsolat

Szent Bazil Középiskola Jelentkezz számítógép szerelő, karbantartónak! Hírek

Tags: , ,
Menü