Az év diákja a kisvárdai Tessedikben

folder_openHírek

Csökmei Petra
11. évfolyamos Szakács tanuló

2012-től iskolánk tanulója, minden tanévben, mind a közismereti, mind pedig a szakmai tantárgyakat kitűnő eredménnyel teljesítette.

Rendszeresen részt vett a szakácsoknak megrendezett szakmai versenyen a Tessedik Kupán, ahol mindig eredményesen szerepelt. Nemcsak szakmai versenyeken öregbítette iskolánk hírnevét az évek során, hanem az Országos Szakiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyen is.  2015 tavaszán a Vöröskereszt kisvárdai kirendeltsége által a középiskolások számára meghirdetett elsősegélynyújtó versenyen II. helyezést ért el csapatban.

Alkotó és kreatív módon hasznosítja az évek során megszerzett tudását. Munkájában önmagával szemben maximalista, önálló. Kedveli a modern konyhatechnológiát használni a gyakorlat során, amivel igyekszik az egészségtudatos életmódot hirdetni és terjeszteni.

Példás magatartású és szorgalmú tanuló, aki részt vesz az osztályon belüli programok szervezésében. Kulturáltan és udvariasan viselkedik tanáraival és társaival egyaránt. Megbízható és lelkes az új kihívásokkal szemben.

A Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium tantestülete, vezetősége és fenntartója Csökmei Petrát az Év tanulójának választotta.

Kovács Ágnes
igazgató

Szent Bazil Középiskola Az év diákja a kisvárdai Tessedikben Hírek

Menü