IPR-14-B-0181-es számú pályázat a nyíregyházi Tessedikben

folder_openHírek, IPR

A nyíregyházi Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium a 2014/15-ös tanévben is részesült hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók pályázati támogatásában. Az IPR-14-B-0181 azonosítószámú projekt képesség – kibontakoztató és integrációs célú, felhasználható összege 655.500 Ft, a bevont tanulók száma 19 fő. A pályázat évek óta jelentős támogatás szociálisan rászoruló diákjaink segítésében.

Az elnyert összeget pályázati kiírásnak megfelelően, a tervezett tevékenységnek megfelelően használtuk fel. Többek között tehetséggondozás keretében lehetőségünk nyílt tanulók versenyeztetésére. Iskolánk volt e tanévben a Tessedik Kupa rendezője, amely szakács és pincér tanulóink tudásának összevetéséről szól.  Most mutasd meg! címmel szakmai bemutatót is szerveztünk , ez a rendezvény vendéglátóipari képzéseinken  tanuló fiataljaink látványos bemutatkozása volt.

Ősszel Sátoraljaújhelyen és környékén kirándultak, a látnivalókon kívül egy sport-és szabadidőcentrum szolgáltatásait is igénybe vették, felkeresték a füzérradványi kastélyt, gyönyörködtek a látnivalókban.

Az IPR pályázat programjai közé tartozott a farsangi készülődés, majd az iskolanapi rendezvény, amelyre diákjaink sportruházatot kaptak, valamint könyveket, írószert vásároltunk a tehetséggondozás keretében.

Szintén ez a pályázat adott lehetőséget tanártovábbképzésre is, a családi éltre való neveléshez kaptak módszertani segítséget pedagógusaink.

Szorosabbra fűztük kapcsolatunkat a területileg illetékes gyermekjóléti szolgálat munkatársaival, akikkel együttműködve támogatjuk hátrányos helyzetű diákjaink előbbre jutását.

Ez a pályázat sikeresen lezárult, reméljük, a következő pályázat kiírása után ismét bekapcsolódhatunk egy új projektbe.

Az intézmény nevelőtestülete

Szent Bazil Középiskola IPR 14 B 0181 es számú pályázat a nyíregyházi Tessedikben Hírek IPR Szent Bazil Középiskola IPR 14 B 0181 es számú pályázat a nyíregyházi Tessedikben Hírek IPR

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü