Kiadó helyek az eladó szakmában

folder_openHírek

Nem tudod hol tanulj tovább a 8. osztály elvégzése után? Nem tudod még pontosan mivel szeretnél foglalkozni? Nem vagy biztos abban, hogy hol a helyed? Érdekel az értékesítés világa? Gyere a Tessedikbe, tanuld meg az eladó szakma(34 341 01) csínját-bínját!
Az eladó az egyik legkeresettebb szakma napjainkban. Minden településen több lehetőség is van az elhelyezkedésre. Legyél Te is jól kereső  eladó szakember, alapozd meg a jövődet ezzel a piacképes szakmával!
Egy eladó nem csupán az ügyfelek kiszolgálásában és tájékoztatásában vesz részt. Munkája jelentős része a vásárlók számára láthatatlan, hiszen mind a raktározási, mind az árubeszerzési feladatok éppúgy szerves részei mindennapjainak, mint a vevők igényeinek kielégítése. Egy eladó élete soha nem unalmas. Ha szeretnéd, hogy a munkával töltött napjaid változatosan teljenek, ne várj tovább, a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium kapui nyitva állnak előtted! Keress minket még ma, mert létszámunk szűkös, a későn jelentkezőknek nem tudunk helyet biztosítani!
Ehhez és a megfelelő gyakorlat megszerzéséhez juttatja hozzá hallgatóit a képzésünk, mely a legkedvezőbb feltételek mellett végezhető el.  Mindezt pedig a lehető leghatékonyabban, kiváló oktatókkal és zökkenőmentes vizsgáztatással ajánljuk minden nyolc általános iskolai végzettséggel rendelkező jelentkezőnek.

Iskolánkban rengeteg színes program és színvonalas oktatás vár, keresd fel iskolánkat még ma!

Horváthné Ragány Zsanett (szaktanár)
Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium

Szent Bazil Középiskola Kiadó helyek az eladó szakmában Hírek Szent Bazil Középiskola Kiadó helyek az eladó szakmában Hírek

Menü