Iskolanap 2015 – Telegdisek találkozója Nyíregyházán

folder_openHírek, TÁMOP-3.1.4.-12/2-2012-1133

A TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-1133 számú pályázatnak köszönhetően a kisvárdai Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola diákjainak bőven volt osztályrésze programokban, vetélkedőkben, kirándulásokban az idei tanévben is, melyet minden egyes alkalommal meleg ebédes étkezés követett az intézményhez közeli étteremben.
Mind közül a legnagyobb szabású rendezvény a 2015. február 27-én Nyíregyházán, a Bujtosi Szabadidő Csarnokban megtartott Iskolanap volt, melyen a három tagintézmény (Kisvárda, Nyíregyháza, Debrecen) képviseltette magát. A helyszínre érkezésünk zökkenőmentes volt, és nagyon szép tavaszi időt sikerült kifognunk. Ez már megadta az alaphangulatot az amúgy is várva várt eseményekhez. A megnyitó és a közös zenés zumba bemelegítés után megkezdődtek a versenyszámok a különböző terepeken. Elsőként ügyességi sorversenyben mérhették össze erejüket a lánycsapatok. Nagy volt az izgalom, hiszen fej fej mellett haladtak a játékosok, a szurkolók pedig mindent beleadtak, hogy kedvencük mihamarabb érjen célba az egyes feladatoknál, melyek nagyon ötletesek és érdekesek voltak. Akadt köztük közös dobozbanfutás, rollerezés, lufilyukasztás stb. Kisvárdai csapatunknak (tagok: Cinke Dominika, Mester Julianna, Osztolykán Elizabet, Koi Evelin, Halász Viktória, Pásztor Babett, Jármi Enikő, Balázs Zsanett) a 3. helyezést sikerült megszerezniük, így éremmel távozhattak haza a rendezvény végén. Ezt a számot követte a lányok tollaslabda versenye, ahol Koi Evelin 13. évfolyamos Irodai asszisztens szakos tanuló I. helyezett lett. Asztalitenisz bajnokságon és kispályás fiú focibajnokságon is részt vehettek a jelentkezők, akik úgy érezték, ebben a sportágban jeleskednek. Versenyen kívül a diákok nagy örömére korcsolyázási lehetőséget is biztosítottak számunkra a szervezők.  A finom töltött káposzta mindenkinek jólesett, amikor dél magasságában melegen feltálalták. Élmény- és eseménydús napot zártunk. A hazafelé vezető utat a csendes pihenés jellemezte, hiszen fáradt volt mindenki; azok is, akik szurkoltak, és természetesen azok még inkább, akik versenyeztek. Diákjaink kijelentették, hogy már alig várják a következő ilyen jellegű megmozdulást és rendezvényt, hiszen annyira jól érezték magukat ezen a napon. Köszönjük a szervezőknek ezt a színvonalas és zökkenőmentes Iskolanapot.

Nevelőtestület, Kisvárda

Tanulói vélemények:

„Izgatottan vártuk, hogy végre elkezdődhessen az egész napig tartó nagyszabású rendezvény. Az összetartozás jeleként az iskola narancssárga pólójába bújtak bele nemcsak a versenyzők, hanem maguk a szurkolók is. Többféle játékos és izgalmas versenyszámot foglalt magában a megmérettetés. Irodai asszisztens szakos osztályunkból többen érmet szereztek, sikeresek voltunk a tollaslabda játékban és az ügyességi sorversenyben is. Az izzasztó verseny után megvendégeltek bennünket ízletes töltött káposztával, így kiürült energiatartalékainkat fel tudtuk tölteni. Rendkívül büszkék vagyunk érmeseinkre, és reméljük, hogy legközelebb is hasonlóan eredményesen tudunk majd szerepelni. A képeket visszanézve újra felidéződtek bennünk az Iskolanap eseményei, és úgy éreztük, hogy jó lenne újra ott lenni.” (Balogh Barbara és Bódi Edina, 13. évfolyamos irodai asszisztens szakos tanulók)

A program a TÁMOP – 3.1.4-12/2-2012-1133 pályázatnak köszönhetően valósult meg.

Szent Bazil Középiskola Iskolanap 2015 – Telegdisek találkozója Nyíregyházán Hírek TÁMOP 3.1.4. 12/2 2012 1133 Szent Bazil Középiskola Iskolanap 2015 – Telegdisek találkozója Nyíregyházán Hírek TÁMOP 3.1.4. 12/2 2012 1133

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Menü