Alveola-Solaine

folder_openHírek

Az Alveola cég a World of Beauty országos turnét rendezett, melynek utolsó állomását Nyíregyházán tartották, a Centrál Hotel dísztermében.
Rendkívül színes és változatos előadásokat láthattunk és hallhattunk, sőt, mi is részesei lehettünk a műsornak. Elsőként egy hidroabráziós arccsiszolást mutattak, az Alveola cég által forgalmazott termékek segítségével. Majd egy mezopen ránckezelést láthattunk, amely apró hegek, ráncok eltűntetésére szolgál. A közönséget is bevonták a bemutatóba, így a vállalkozó szelleműek kipróbálhatták a kezelést. Később bevezettek a 4D, 6D műszempillák és felhelyezésük rejtelmeibe, így később mi is kamatoztathatjuk tudásunkat.
Szünetben finom pogácsával, teasüteményekkel, kávéval szolgálták a vendégeket, így még otthonosabban éreztük magunkat. Végezetül egy alkalmi sminket mutattak, amelyben elcsentük néhány trükköt, így a közelgő szalagavatónkon tökéletes megjelenést biztosíthattunk magunknak és osztálytársainknak.
Bízom benne, hogy gyakrabban látogatnak Nyíregyházára, mert rendkívül nagy élményt nyújtottak számunkra.
Krusóczki Adelin
kozmetikus tanuló
Szent Bazil Középiskola Alveola Solaine Hírek Szent Bazil Középiskola Alveola Solaine Hírek Szent Bazil Középiskola Alveola Solaine Hírek
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü