Karácsonyi hangulat a kisvárdai Telegdiben

folder_openHírek

Az idei december sem múlhat el fenyőfaállítás nélkül a kisvárdai Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában. A Mikulás érkezését megelőző időszakban mi már ünnepi hangulatot teremtettünk a tanulóinkkal, hiszen a tantermeket és az aulát díszekkel teli helyiségekké varázsoltuk.
December 5-én, pénteken pedig a karácsonyi ünnepkör legszebb szimbólumára, a karácsonyfára is felkerültek az utolsó díszek, miközben felcsendültek az alkalomhoz illő kellemes zenék, dallamok. A hangulatot tetézte, hogy a Télapó ezen a napon krampuszlányaival bekopogtatott a tantermekbe, és mivel csupa jó diákok járnak hozzánk, ezért mindenkinek ajándékot osztogatott. Bár a téli szünetig még van néhány nap, bízunk benne, hogy sikerült remekül előidéznünk az ünnepek varázslatos világát. Ezúton is kívánunk mindenkinek kellemes karácsonyt és nagyon boldog, sikerekben gazdag új esztendőt!
Nevelőtestület, Kisvárda
Tanulói vélemények:
„December elején elhatároztuk, hogy az osztályban megajándékozzuk egymást. 5-én, pénteken feldíszítettük az iskolában a fenyőfát, közben karácsonyi zenéket hallgattunk. Voltak, akik be is öltöztek: ördögszarvat, Télapó-sapkát, piros vagy fekete ruházatot viseltek ezen a napon. Majd sor került az ajándékok átadására is osztályunkban, úgy ahogy elterveztük. Mindenki nagyon örült a meglepetéseknek, sokan saját készítésű ajándékokkal lepték meg társukat.”
(M. I. 13. évfolyamos irodai asszisztens szakos tanuló)
„Ádámot, az osztálytársunkat öltöztettük be Mikulásnak. Az öltöztetés nagyon jó hangulatban telt. Ádám minden tanterembe bement, énekeltek neki különböző dalokat, és cserébe szaloncukrot osztogatott, amit mindenki örömmel fogadott és fogyasztott el.”
(B. Zs. 13. évfolyamos irodai asszisztens szakos tanuló)
Szent Bazil Középiskola Karácsonyi hangulat a kisvárdai Telegdiben HírekSzent Bazil Középiskola Karácsonyi hangulat a kisvárdai Telegdiben HírekSzent Bazil Középiskola Karácsonyi hangulat a kisvárdai Telegdiben Hírek

További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags:
Menü