Ismerd meg önmagad!

folder_openHírek, TÁMOP 3.3.10-046, TÁMOP-3.3.10.

A címben szereplő felirat a delphoi jósda kapuján szerepel, ugyanis már az ókori ember tudta, hogy a siker, a teljes élet alapja az, ha ismerjük önmagunkat, tisztában vagyunk előnyeinkkel és hiányosságainkkal is.
Egy fiatal, a felnőtt élet előtt álló ember személyiségének formálódása meghatározó a későbbi időszakra. Első lépésként reális önismerettel kell rendelkezni az eredményes álláskeresés érdekében. Alapvető feltétel a verbális és írásbeli kommunikáció meggyőző volta. Az irreális énkép, valamint a gyenge kommunikáció hátrányt jelent az álláskeresés folyamatában, ezért volt hasznos, hogy a TÁMOP-3.3.10.-es projekt keretében alkalom nyílt mentorált tanulóink fejlesztésére.
2014 novemberében a Humán-Net alapítvány szakemberei csoportfoglalkozások keretében összehangoltan tevékenykedtek. Játékos készségfejlesztés, tudatosítás, kompetenciafejlesztés, kommunikációs tréning folyt a mentorált diákok aktív közreműködésével. Egyre jobban megnyíltak a résztvevők, akik a foglalkozások közvetlen és közvetett eredményét tapasztalhatják.
Bízunk abban, hogy mentoráltjaink újabb segítséget kaptak a hátrányok leküzdésére és a szakmai felkészültség birtokában sikeresek lesznek.

A program a TÁMOP-3.3.10. A – 12 – 2013 – 0046 Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában pályázat során valósult meg.

Nagyné Filimon Csilla
Igazgató
Szent Bazil Középiskola Ismerd meg önmagad! Hírek TÁMOP 3.3.10 046 TÁMOP 3.3.10. Szent Bazil Középiskola Ismerd meg önmagad! Hírek TÁMOP 3.3.10 046 TÁMOP 3.3.10.
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , , ,
Menü