Egy kihívásokkal teli nap

folder_openHírek

„Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed!” Zumba, foci, amerikai futball, strandröplabda, kosárlabda, ping-pong, mediball, különböző harcművészetek. Néhány  mozgásforma, amelyet kipróbálhattak azok a diákok, akik részt vettek a Városi Stadionban 2014. május 26-án megrendezett Kihívás Napján.
A hatezer tanuló között volt a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola több diákja is, akik osztályfőnökeikkel aktívan sportoltak ezen a rendezvényen. A lányok körében a legnagyobb népszerűségnek a zumba örvendett, melyet neves oktatók tartottak, akik óránként váltották egymást a színpadon. A fiúk az amerikai futballt részesítették előnyben. Sikeresek voltak a különböző harcművészeti bemutatók is: a kick boksz, tai chi, kung-fu.
Újdonságnak számított az egész testet átmozgató tai chi gyakorlatokra épülő mediball, mely nemcsak a testet, hanem a lelket is edzi, fejleszti a sokoldalú gondolkodást és a kreativitást. Természetesen az úszás és a futás sem maradt ki a programok közül, jelképesen 2014 m-t kellett teljesíteniük a résztvevőknek.
Elismerés mindenkinek, aki a forróság ellenére végigsportolta a napot, és hozzájárult ahhoz, hogy városunk 3. helyezést érjen el ezen a jeles eseményen.

Vajda Gyula, Tanár
További képek Facebook oldalunkon: facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü