Magasabbra tettük a lécet

folder_openHírek

A Magyar Gyorsírók és Gépírók Országos Szövetsége által szervezett országos gyorsíró, gépíró- és szövegszerkesztő versenyen évről évre megmérettetjük irodai asszisztens tanulóinkat, akik ezúttal – az elmúlt években is szép eredményekhez képest – még magasabbra tették a lécet. A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolából idén négyen is hibátlansági érmet szereztek gépelési munkájukkal: Béres Ilona, Diószegi Zsanett, Jávorszki Edit és Lisztes Nikolett. Sikeresen szerepelt továbbá Bátori Tímea is. A legjobb teljesítményt Béres Ilona nyújtotta, aki 2173 hibátlan leütést produkált a rendelkezésre álló tíz perc alatt, sőt a szövegszerkesztés versenyben is eredményesen szerepelt, és ott iskolánk legjobbja lett, így két első helyet tudhat magáénak. Ebben a versenyben őt követte Jávorszki Edit, Földesi Ivett, Molnár Andrea és Kiss Edina, akik szintén sikeres versenymunkákat készítettek. Tanulóinkat oklevéllel és emléklappal jutalmazta a szövetség, amit ezúton is köszönünk.

Iskolánk – összesítésben – a gépíróversenyen az országos 20., illetve 19. helyet, a szövegszerkesztő versenyen a 8., illetve a 6. helyet szerezte meg, ezzel mindkét kiírásban Hajdú-Bihar megye legjobbjai lettünk.
Minden résztvevőre nagyon büszkék vagyunk, gratulálunk az eredményeikhez, és további sikereket kívánunk nekik a közelgő szakmai vizsgájukhoz is!

Készítette: Deák-Ficzere Petra, osztályfőnök, felkészítő tanár
Szent Bazil Középiskola Magasabbra tettük a lécet Hírek Szent Bazil Középiskola Magasabbra tettük a lécet Hírek Szent Bazil Középiskola Magasabbra tettük a lécet Hírek Szent Bazil Középiskola Magasabbra tettük a lécet Hírek Szent Bazil Középiskola Magasabbra tettük a lécet Hírek

Tags: , ,
Menü