Telegdisek a „Hivatalok Napján”

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola elsőéves irodai asszisztens, valamint vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző tanulói 2013. november 28-án a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal által szervezett „Hivatalok Napja” elnevezésű rendezvényre látogatottak el. Tanulóink rendhagyó társadalomismeret órán, fogyasztóvédelmi előadáson, élelmiszerbiztonsági bemutatón, illetve vérnyomás- és vércukorszint mérésen vettek részt, Kresz-tesztet töltöttek ki és autós-motoros szimulátorokat próbálhattak ki a számtalan program között.
Készítették: Fedor Lászlóné, Mándra Judit Imola szaktanárok
Tanulóink véleménye az intézménylátogatásról:

A „Tiltott tárgyak bemutatója” nagyon tetszett. A forgalomból kivont tárgyak között volt búgócsiga, nyílpuska, babakocsi és baba is. Érdekes volt látni és hallani, hogy mit miért vontak ki a forgalomból. (Dulacsi Renáta)
Érdekes volt a nyílt nap. Még a tévébe is bekerültünk, az egyik csoporttársunk interjút is adott. (Fehér Brigitta)
Az intézményben tett látogatás nagyon tetszett, ugyanis soha nem jártam még ott. Örülök, hogy az iskola révén sok programban részt vehetek. (Czibere Bettina)

Szent Bazil Középiskola Telegdisek a „Hivatalok Napján” Hírek Szent Bazil Középiskola Telegdisek a „Hivatalok Napján” HírekTovábbi fényképek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda
 

Tags: , , ,
Menü