Adventi készülődés az Idősek Klubjában

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola elsőéves gyógy- és sportmasszőr tanulói 2013. november 28-án – az ápolás-gondozástan gyakorlati tantárgy keretében – a DMJV Szociális Szolgálat Thomas Mann Utcai Idősek Klubjába látogattak el. A tanulók betekintést nyerhettek az idősek mindennapjaiba és gondozási feladataikba. Az intézménylátogatás során alkalmunk nyílt megtekinteni az éppen aktuális „Még mindig aktívan” kiállítást és „Ki mit tud?” vetélkedőt. Az idősek filmvetítéssel, fotókkal és számos élménybeszámolóval gazdagították a látogatást. A tanulók a klub adventi készülődésébe is bekapcsolódhattak, ahol az ellátottakkal közösen karácsonyi ajándékokat készítettek. Ezúton is köszönjük a szolgálat munkatársainak, hogy egy napra mi is részesei lehettünk az Idősek Klubjának!

Készítették: Antalné Técsi Antónia, Szmolár Mária szaktanárok
Tanulóink véleménye az intézménylátogatásról:

Nagyon érdekes volt. Örülök, hogy részes lehettem az idősek egy napi programjának. (Smitula Brigitta)
Nagyon megérintett, ahogyan az otthonban az idősekkel foglalkoztak. Kellemes nap volt, jól érezte magam. (Szőllősi Odett)
Nagyon kedvesek az ápolók. Családias a légkör és úgy láttam, az idősek is jól érzik magukat. A foglalkozás, amiben részt vettünk, nagyon érdekes volt, alig akartam az asztaltól felállni. (Ötvös Dávid)
Leginkább az érintett meg ebben a látogatásban, hogy milyen nagy figyelemmel vannak a gondozók az idősek iránt. Nagyon odafigyelnek, hogy szebbé és színesebbé tegyék a mindennapjaikat. (Csétei Fanni)
Nagyon érdekes és megható volt. Az ápolók aranyasok, odafigyelők és türelmesek. Az időseken látszott, hogy örültek a látogatásunknak. (Szoták Zsuzsanna)

Szent Bazil Középiskola Adventi készülődés az Idősek Klubjában Hírek Szent Bazil Középiskola Adventi készülődés az Idősek Klubjában Hírektovábbi képek FAcebook oldalunkon: www.facebook.hu/felveteliiroda
 

Tags: , ,
Menü