Repül a nehéz kő…

folder_openHírek

Szerencsére nem malomkővel, hanem bowlinggolyóval „dobálóztak” a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola mindkét 13. évfolyamos nyíregyházi vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző szakos osztály tanulói az őszi szünet előtti utolsó napok egyikén. A bowlingozás célja az osztályközösségek erősítése és egy kis testmozgás volt. A játék öt pályán 4-5 fős csapatokban folyt. Voltak, aki először próbálták ezt a sportot és voltak profinak számító játékosok is. Ennek megfelelően ki több, ki kevesebb sikerrel, de lelkesen gurították a golyókat több órán keresztül. Sportszerűen, hatalmas ovációval fogadták a nem túl gyakori „strike”-ket és ”spare”-ket, azaz amikor néhány tanuló tíz bábut döntött le egy illetve két dobásból.

Fájó szívvel és néhányunknak fájó végtagokkal, de kellemes élményekkel ért véget ez a program. Megbeszéltük: A téli szünet előtt megismételjük!

Ludman Renáta osztályfőnök
Tanulói vélemények:

Nagyon jól éreztem magam, mert jó volt a társaság. Sokat viccelődtünk, ez is összekovácsolta az osztályt. Jó kikapcsolódás volt. Szeretnénk még többször is elmenni bowlingozni.
Márta Nóra tanuló
Kellemes időtöltés volt a bowlingozás, amelyet többen most próbáltunk ki először. Köszönjük a lehetőséget.
Magyar Gergő tanuló

Szent Bazil Középiskola Repül a nehéz kő… HírekTovábbi képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Tags: , , ,
Menü