Ilcsi konferencia a Dunán

folder_openHírek

Az Ilcsi Szépítőfüvek Biokozmetikai Kft. szervezésében, kozmetikus szakoktatói tréningen képviseltette magát iskolánk. A rendezvényt a megszokottól eltérően, Uher Diana ügyvezető igazgató vezette, mivel Molnár Ferenc Úr indiai távolléte miatt sajnos idén csupán telefonon tudta üdvözölni az egybegyűlteket. Nem ő volt ám az egyetlen aki hiányzott a tréningről. Sajnos már csak emléke lehetett velünk az idén elhunyt, feledhetetlen Ilcsi néninek.
A programsorozatot többek között:

  • -Molnár Melinda, Pozsgai Kata gyakorlati bemutatója,
  • -Kovács Zsuzsanna, iskolaigazgató, a szakma változásairól szóló előadása,
  • -Báthori Katalin aranykoszorús kozmetikusmester masszázselőadása,
  • -Sepp Norbert, Közösségi Média az oktatásban című perezentációja,
  • -és játékos vetélkedők színesítették.

Az első nap fénypontja az esti „meglepetésprogram” volt, mely során az éjszakai fényárban úszó Budapestet csodálhattuk meg egy dunai hajóút során. Ez valójában már csupán a jéghegy csúcsa volt, mivel a kétnapos konferencia szállása és ellátása is a Dunán horgonyzó Fortuna Szálloda és étteremhajón zajlott. Mintha egy időutazáson vettünk volna részt, olykor emelkedett, máskor – Ilcsi nénire emlékezve – meghatott hangulatban, a Titanicra emlékeztető vízi óriáson. Nagyon élvezetes és igen hasznos számunkra ez az évente ismétlődő találkozás, és eszmecsere a hasonló képzéseken oktató pedagógus kollégákkal. Biztos vagyok benne, hogy az itt hallott és látott tapasztalatokat eredményesen tudom alkalmazni majd elkövetkező munkám során. Hálánkat és köszönetünket ezúton is szeretnénk kifejezni Molnár Ferencnek és mindenkinek, aki fáradságos munkájával hozzájárult e páratlan, és kifogástalan rendezvény sikeréhez.

Készítette: Chrenkóné Tóth Katalin szakoktató
Szent Bazil Középiskola Ilcsi konferencia a Dunán Hírek Szent Bazil Középiskola Ilcsi konferencia a Dunán Hírek Szent Bazil Középiskola Ilcsi konferencia a Dunán Hírek

Tags: , , ,
Menü