Karneváli hangulatban

folder_openHírek, IPR

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola tanulói a 2013. október 6-án megrendezett III. Balmaz-Hajkarnevál országos fodrász-, smink-, műkörömdíszítő-versenyen óriási sikert arattak. Fodrász tanulóink közül Nagy Réka (12/DF-N/2012) I. (női divathajvágás), Takács Fruzsina (12/DF-E/2012) II. (extrém esküvői konty), Simon Tamás (12/DF-N/2012) pedig III. helyezést ért el (extrém esküvői konty). Hasonlóan szép eredményt könyvelhettek el a gyakorló kozmetikus tanulók is – Horváth Brigitta (14/DK-N/2012) II. (nagy fantázia smink), valamint Drótos Tímea (14/DK-N/2012) III. helyezésével (nagy fantázia smink).

Felkészítő tanáraik: Gulácsyné Kiss Katalin, Okváth Hajnalka, Török Anett, ill. Kissné Tóth Éva Edit, Székács Angéla.

Eredményükhöz ezúton is gratulálunk!

Gácsi Kinga fodrásztanuló beszámolója a versenyről:

A III. Balmaz-Hajkarnevál legtöbbünknek az első versenyét jelentette. Mindenki igazgatottan készült, rengeteg munkát és energiát fektettünk a versenybe, de megérte! Az eredményhirdetés alatt egymás kezét szorítva vártuk, hátha a mi nevünk is elhangzik a nyertesek között. Így is történt! Hiszen Nagy Réka, Takács Fruzsina, Simon Tamás büszkén vehették át a helyezetteknek járó díjat, csakúgy, mint Drótos Tímea és Horváth Brigitta a kozmetikusok közül. Meghatódva, együtt örültünk a sikernek. A verseny nagy élmény volt számunkra, sok szép alkotást, értékes bemutatókat láthattunk, és a rendezvény „csapatépítésül” is szolgált. Így már várjuk a következő megmérettetést, ahol ismét megmutathatjuk tudásunkat! Ezúton is szeretnénk megköszönni felkészítő tanáraink segítségét, valamint a modellek kitartását és türelmét!

A versenyre való felkészítést az IPR2012-13/2/2/SZI/14813, valamint az IPR2012-13/2/2/SZK/14812. számú projektek támogatták.
Írta: Gácsi Kinga, fodrásztanuló (12/DF-N/2012)
Szent Bazil Középiskola Karneváli hangulatban Hírek IPR Szent Bazil Középiskola Karneváli hangulatban Hírek IPR
 
További képek FACEBOOK oldalunkon: facbook.com/felveteliiroda

Tags: , , , , ,
Menü