Egy vidám nap Debrecenben

folder_openHírek, IPR

A debreceni Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium több mint 100 szakiskolás diákja 2013. október 11-én a Nagyerdei Kultúrparkba látogatott el. A program – melyet a tanulók nagy örömmel és lelkesedéssel fogadtak – az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Integrációs Pedagógiai Rendszere keretében valósult meg. Szerencsére a kellemes, napos idő is kedvezett kirándulásunknak. Az állatkert ma már 17 hektáron mutatja be öt földrész, 165 fajának, körülbelül 1500 példányát. A kert különleges értékei közé tartoznak a fehérkezű gibbonok, a nílusi vízilópár, a feketefejű pókmajmok, a kétujjú lajhárok és a recés zsiráf.

Tovább fokozta az élményt, hogy az állatkerti séta után a diákok tetszőlegesen kipróbálhatták a szomszédos Vidámpark játékait. Itt az elvarázsolt kastély, a repülős forgó, a dodzsem örvendett a legnagyobb népszerűségnek. Sok vidéki gyereknek igazán nagy élményt jelentett ez a kirándulás, hiszen kevesen jártak közülük a Nagyerdei Kultúrparkban. Őszinte öröm és jókedv látszódott az arcokon. Izgatottan kérdezgették, hogy lesz-e még hasonló programra lehetőségük.

A program megvalósítását az IPR2012-13/2/2/SZI/15457, valamint az IPR2012-13/2/2/SZI/15458. számú projektek támogatták.
Készítette: Bak Mariann, osztályfőnök
Szent Bazil Középiskola Egy vidám nap Debrecenben Hírek IPR Szent Bazil Középiskola Egy vidám nap Debrecenben Hírek IPR Szent Bazil Középiskola Egy vidám nap Debrecenben Hírek IPR Szent Bazil Középiskola Egy vidám nap Debrecenben Hírek IPR Szent Bazil Középiskola Egy vidám nap Debrecenben Hírek IPR Szent Bazil Középiskola Egy vidám nap Debrecenben Hírek IPR Szent Bazil Középiskola Egy vidám nap Debrecenben Hírek IPR

Tags: , , , , ,
Menü