„Vége a nyárnak, hűvös szelek járnak”

folder_openHírek

2013. szeptember 2-én Magyarország minden általános és középiskolájában becsengettek az új tanévre. Tanárok és diákok kezdték el közös munkájukat annak reményében, hogy a 2013/2014-es tanév mindenki számára eredményes lesz.

Ebben hiszünk a nyíregyházi Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola valamint a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium telephelyén is, ahol szeptember első hétfőjén felsőbb évfolyamos tanulók, velük együtt új diákok sokasága nyitotta meg a soron következő tanévet. Iskolánk épülete belülről megszépülve, tanszalonunk, tanebédlőnk és tankonyhánk modern, a szakképzést segítő eszközökkel bővült. Folyamatban lévő osztályaink tanulói szinte kivétel nélkül teljesítették a nyári gyakorlatot, ami feltétele a következő évfolyamba lépésnek. Intézményünk gyakorlóhelyet biztosít diákjainknak, amellett, hogy külső gyakorlati helyszínen is tanulhatnak.

Várakozás teljes volt az első nap új diákjaink számára. Közülük sokan általános iskolából kerültek szakképző iskolába, hogy szakmát elsajátítva majd munkavállalóként lépjenek a felnőtt életbe.

Több osztályunk kezdi tanulmányait 10. évfolyam illetve érettségire épülő szakképzésben. Ők már érett fejjel döntöttek az adott szakma mellett, reméljük, mindenki képességeinek és érdeklődésének leginkább megfelelő szakmát választotta.

A teljesség igénye nélkül ízelítő Nyíregyházán folyó képzéseinkből: fodrász, kozmetikus,, gyakorló fodrász, gyakorló kozmetikus, irodai asszisztens, vám-jövedéki- és termékdíj ügyintéző, szakács, pincér, vendéglátó eladó, nappali és esti tagozatos képzések. A 2013/2014-es tanévben kívánunk minden tanulni vágyó fiatalnak eredményes tanulást, jó osztályzatokat, a végzősöknek sikeres vizsgát!

Készítette: a nevelőtestület Nyíregyháza

Szent Bazil Középiskola „Vége a nyárnak, hűvös szelek járnak” Hírek Szent Bazil Középiskola „Vége a nyárnak, hűvös szelek járnak” Hírek Szent Bazil Középiskola „Vége a nyárnak, hűvös szelek járnak” Hírek

További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda.hu

Tags: , ,
Menü